Maloveczky Miklós szakítás Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hete szétköltözött Gaál Noémi és kilenc évvel fiatalabb vőlegénye, Maloveczky Miklós. Nem szakítottak még végleg, de válságban a kapcsolatuk. A műsorvezető és a csinos időjós 14 évig voltak együtt.

"Nem tudok mit mondani. Ezt a helyzetet mi is nehezen kezeljük, és nem segít, ha cikkek születnek belőle" – mondta Noémi a Borsnak.

Gaál Noémi és Maloveczky Miklós Forrás: Youtube/TV2 Magyarország


"Nem szeretnénk, ha a sajtó munkatársai emiatt keresnének, mert nem tudunk mit mondani. Azt meg végképp nem szeretnénk, hogy találgassanak, kéretlen ismerősök nyilatkozgassanak rólunk, mert ők nem ismerik az igazságot. Nem is ismerhetik, mivel még mi sem látunk tisztán. Nem vagyunk abban a napi együttélésben, amelyben voltunk, de ehhez nem tudunk mit hozzátenni. Nem töltjük együtt a napjainkat, de beszélünk egymással. Közösen döntöttünk így, az egymás iránti tisztelet megőrzése mellett. Ez több hete tart. Semmi sem biztos. Erről még mi is beszélgetünk, nem engedtük el egymás kezét. Olyan sok családi tragédia történt velünk mostanában, hogy sajnos ez volt az a megoldás, amely kimozdította a holtpontról a közös életünket"
– nyilatkozta Maloveczky.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.