Anna Sorokin hosszú időn keresztül adta ki magát gazdag örökösnőnek

Forrás: Instagram/AnnaDelveyCourtLooks -
Anna Sorokin vagyon család örökösnő bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékszel még a Kapj el, ha tudsz! című filmre? Az egyébként is valós alapokon nyugvó történet most újra megelevenedett. Anna Sorokin hosszú időn keresztül adta ki magát gazdag örökösnőnek, most bíróság előtt kell felelnie a tettéért.

Gazdag, német felmenőkkel bíró örökösnőnek adta ki magát Amerikában az orosz származású Anna Sorokin. Hosszú hónapokon keresztül folytatta játékait – írja az Etonline. Luxusmárkák butikjaiban vásárolt, méregdrága utazásokon vett részt, majd 22 milliós kölcsönt akart felvenni, hogy nightclubot nyisson.

Úgy tett, mintha könyvelője és befektetési tanácsadója lenne, menő barátokat szerzett, mindennap étteremben evett, ám gyanús pénzügyei egy banki alkalmazottnak szemet szúrtak. A nőnek most bíróság előtt kell felelnie a nagyszabású csalásért. A cikk szerint a történet olyannyira felkavarta Manhattan elitjét, hogy Shonda Rhimes már meg is vette a megfilmesítési jogokat. Neve ismerős lehet a sorozatrajongóknak, hiszen az ő nevéhez fűződök a Grace klinika is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

April 3rd, 2019: Wardrobe crisis turned chic

AnnaDelveyCourtLooks (@annadelveycourtlooks) által megosztott bejegyzés,

Egyébként Anna még a bíróságon is ügyelt rá, hogy csinos legyen. A bírósági öltözeteit egy Insta-oldalban gyűjtötték össze a rajongók.

A Barátok közt színésze Lyme-kórral küzdött: alig tudták diagnosztizálnihttp://www.life.hu/sztarok/20190425-a-baratok-kozt-szinesze-lyme-korral-kuzdott-alig-tudtak-diagnosztizalni.htmlA Barátok közt színésze orvostól orvosig járt, mire sikerült diagnosztizálni a betegségét, ami miatt 16 kilót fogyott, és már járni sem tudott. TV + SztárokOrigoDögös fotók készültek Szandirólhttp://www.life.hu/sztarok/20190426-dogos-fotok-keszultek-szandirol.htmlSzexi fotók készültek Szandiról, amiket az énekesnő meg is mutatott a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoVégre kiderült, miért vált el Brad Pitt és Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/sztarok/20190427-vegre-kiderult-miert-valt-el-brad-pitt-es-jennifer-aniston.htmlBrad Pitt és Jennifer Aniston 14 éve váltak el. A pletykák szerint Angelina Jolie tette tönkre a házasságukat. Ám a közvéleményt azóta is foglalkoztatja, hogy miért volt olyan könnyű táncba vinni Pittet. TV + Sztárok--Megváltoztathatja a nevét Károly herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190427-megvaltoztathatja-a-nevet-karoly-herceg.htmlTrónra kerülésekor nevet változtathat Károly herceg. TV + Sztárok--Megnősült Idris Elba: titokban vette el menyasszonyáthttp://www.life.hu/sztarok/20190427-megnosult-idris-elba-titokban-vette-el-menyasszonyat.htmlA világ legszexibb férfijának megválasztott Idris Elba a legnagyobb titokban nősült meg Marokkóban. TV + Sztárok--Jennifer Lopez gyászol, egy jó barátját veszítette elhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-jennifer-lopez-gyaszol-egy-jo-baratjat-veszitette-el.htmlKönnyekben tört ki legújabb YouTube-videójában Jennifer Lopez. Az énekesnő gyászol, meghalt a szabó, aki 20 éven keresztül készítette azokat a Versace ruhákat, amelyeket rendszeresen viselt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.