Takács Bence lesz Istenes László műsorvezetőtársa a Mokkában

Forrás: Hegedűs Róbert -
Takács Bence Istenes László TV2 műsorvezető Mokka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Takács Bence május 6-ától Istenes László oldalán köszönti majd a nézőket a Mokkában.

Jövő hétfőtől új műsorvezető-páros várja a tévénézőket a Mokkában – számolt be róla a TV2. A csatorna a közleményében azt írta, Istenes Lászlóhoz a kétgyermekes apuka, Takács Bence csatlakozik.

A tévést az elmúlt 15 évben főként hírműsorok arcaként ismerhették meg a nézők, 2004-ben a Duna TV sportriportereként kezdte televíziós pályafutását, az elmúlt 10 évben pedig főként az Echo TV és az MTVA műsoraiban tűnt fel.

Takács Bence érkezésével így már öttagúra bővült a TV2 Mokka műsorvezető csapata, amely minden hétköznap reggel 6.15-től várja a nézőket a képernyők elé.

Istenes László új műsorvezetőtársat kap Forrás: Hegedűs Róbert
Jared Leto kigyúrta magát egy szerep kedvéérthttp://www.life.hu/sztarok/20190429-jared-leto-kigyurta-magat-egy-szerep-kedveert.htmlAz átváltozások mesterének is nevezhetnénk Jared Letót. Az Oscar-díjas színész most izmosra kondizta magát egy újabb szerep kedvéért. TV + Sztárok--Caramel felesége, Szilágyi Szilvia Budapest felett sportolthttp://www.life.hu/sztarok/20190429-caramel-felesege-szilagyi-szilvia-budapest-felett-sportolt.htmlAki követi Caramel feleségének, Szilágyi Szilviának a közösségi oldalát, az tudhatja, hogy a gyönyörű influenszer imádja a jógát. Most Budapest fölött hódolt szenvedélyének. TV + Sztárok--Botrányba keveredett Harry herceg: összeomolhat állatvédő imázsahttp://www.life.hu/sztarok/20190428-botranyba-keveredett-harry-herceg-osszeomolhat-az-imazsa.htmlHarry herceg természet- és állatvédő imázsát döntheti romba egy leleplezés, amely Harry föld napján közzétett Instagram-posztjának keletkezesét firtatja. Azt állítják, az állatokat, amelyekkel a brit királyi sarj fotózkodott, benyugtatózták, ugyanis azok túl nyugodtnak tűnnek a felvételeken. TV + Sztárok--A Barátok közt színésze Lyme-kórral küzdött: alig tudták diagnosztizálnihttp://www.life.hu/sztarok/20190425-a-baratok-kozt-szinesze-lyme-korral-kuzdott-alig-tudtak-diagnosztizalni.htmlA Barátok közt színésze orvostól orvosig járt, mire sikerült diagnosztizálni a betegségét, ami miatt 16 kilót fogyott, és már járni sem tudott. TV + SztárokOrigoDögös fotók készültek Szandirólhttp://www.life.hu/sztarok/20190426-dogos-fotok-keszultek-szandirol.htmlSzexi fotók készültek Szandiról, amiket az énekesnő meg is mutatott a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoMegváltoztathatja a nevét Károly herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190427-megvaltoztathatja-a-nevet-karoly-herceg.htmlTrónra kerülésekor nevet változtathat Károly herceg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.