Vilmos herceg rosszul rögzítette a babaülést, amikor hazavitte György herceget a kórházból

gyerekülés Katalin hercegné Vilmos herceg biztonság autó kórház György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítják, Vilmos herceg hibázott: rosszul tette be a babaülést az autóba akkor, amikor a kis György herceggel kijöttek a kórházból.

Lassan hat éve annak, hogy György herceg megszületett, ám az alattvalóknak csak most sikerült kiszúrniuk egy különös dolgot a kisfiú legelső fotóin. A Mirror azt írja, Vilmos herceg aznap hibát követett el, méghozzá olyat, amelyet sok újdonsült apuka elkövet. A portál szerint Katalin hercegné férje nem helyesen rögzítette a babaülést az autóban. Ott hibázott, hogy nem pólyával együtt kellett volna beletennie a kicsit az ülésbe. A biztonsági előírások szerint a paplan vagy a pólya akadályozhatja, hogy a megfelelő helyzetben maradjon az ülés, ez pedig veszélyes is lehet.

Valószínűleg mindez azért történhetett, mert Vilmos nagyon izgult, zavarban volt a felségével együtt, amikor kiléptek a kórház ajtaján a kicsivel, és tudták, hogy az egész világ őket nézi.

Vilmos herceg és kisfia Forrás: UK Press via Getty Images/2013 John Phillips/John Phillips

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.