Életveszélyes állapotban, mentőhelikopter szállította kórházba VV Zsuzsa kisfiát

Forrás: RTL II -
kisfiú életveszély VV Zsuzsa autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos autóbalesetet szenvedett Kiskunmajsánál VV Zsuzsa, a kisfiát érte a legsúlyosabb sérülés: mentőhelikopterrel szállították kórházba Leventét.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, VV Zsuzsa, a ValóVilág 7. szériájának játékosa Kiskunmajsánál autóbalesetet szenvedett. Zsuzsának súlyos lábsérülése lett, férjének combnyaktörése, előző kapcsolatából született kisfia pedig életveszélyes gége- és állkapocssérüléseket szenvedett.

VV Zsuzsa a kisfiáért imádkozott Forrás: RTL II

Az ötfai buszmegállónál volt a baleset. Zsuzsa és a férje alig tudott járni, a kisfiút helikopterrel vitték el a kórházba" – mondta a Blikknek egy közeli tanya dolgozója. Zsuzsa és férje hazafelé tartottak, amikor a férfi elvesztette az irányítást az autó fölött, és egy fának csapódott. Az ütközés hatalmas volt, a légzsák sem védte meg az utasokat a sérülésektől. Úgy tudni, hogy Zsuzsa kisfia, Levente már túl van az életveszélyen. "

Szegény Zsuzsa egész éjjel imádkozott, hogy a fia jobban legyen"

"Céltudatos nőnek ismertem meg. Nem titkolta, csak azért jelentkezett, hogy a fiának megadhasson mindent. A villában szinte csak róla mesélt. Mielőbbi jobbulást kívánok nekik"

"A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügyet" - adott tájékoztatást a rendőrség az ügyről.

vagy ha 8 napon túl gyógyuló sérülést szenved valamelyik áldozat.

Novák Heni a Jóban rosszban egykori sztárja Los Angelesben éli az amerikai álmot: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190430-novak-heni-a-joban-rosszban-egykori-sztarja-los-angelesben-eli-az-amerikai-almot-video.htmlNovák Heni, a Jóban rosszban egykori sztárja évekkel ezelőtt Los Angelesbe költözött. Mostanra egy igazi álomkarriert tudhat magáénak. A Life.hu riportere Hollywoodban készített exkluzív interjút a gyönyörű Henivel.TV + Sztárok--Vajna Timi a férje halála óta most először jelent meg nyilvános eseményenhttp://www.life.hu/sztarok/20190429-vajna-timi-ferje-halala-ota-most-eloszor-jelent-meg-nyilvanos-esemenyen.htmlVajna Timi a férje halála óta először jelent meg egy nyilvános eseményen. TV + SztárokOrigoVilmos herceg rosszul rögzítette a babaülést, amikor hazavitte György herceget a kórházbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190429-vilmos-herceg-rosszul-rogzitette-a-babaulest-amikor-hazavitte-gyorgy-herceget-a-korhazbol.htmlÁllítják, Vilmos herceg hibázott: rosszul tette be a babaülést az autóba akkor, amikor a kis György herceggel kijöttek a kórházból. TV + Sztárok--Takács Bence lesz Istenes László műsorvezetőtársa a Mokkábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190429-takacs-bence-lesz-istenes-laszlo-musorvezetotarsa-a-mokkaban.htmlTakács Bence május 6-ától Istenes László oldalán köszönti majd a nézőket a Mokkában. TV + Sztárok--Válása után nem sokkal egy másik férfival látták csókolózni Adele-thttp://www.life.hu/sztarok/20190429-valasa-utan-nem-sokkal-egy-masik-ferfival-lattak-csokolozni-adelet.htmlA nemrég elvált Adele-t egy ismeretlen férfival látták csókolózni New Yorkban. TV + Sztárok--Caramel felesége, Szilágyi Szilvia Budapest felett sportolthttp://www.life.hu/sztarok/20190429-caramel-felesege-szilagyi-szilvia-budapest-felett-sportolt.htmlAki követi Caramel feleségének, Szilágyi Szilviának a közösségi oldalát, az tudhatja, hogy a gyönyörű influenszer imádja a jógát. Most Budapest fölött hódolt szenvedélyének. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.