Vajna Tímea új gazdát keres Andy Vajna bélyeggyűjteményének

gyűjtemény Andy Vajna bélyeggyűjtemény bélyeg Vajna Tímea eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Januárban hunyt el Andy Vajna. Azóta Vajna Tímea a közösségi oldalán a gyász pillanatait osztotta meg, most azonban egy meglepő Insta-storyval jelentkezett. 

Bélyeggyűjtő albumokat mutatott követőinek Insta-storyban Vajna Tímea. Mint mondta: a januárban elhunyt Andy Vajna még az édesapjával kezdett a gyűjtésbe. Úgy tűnik, hogy az özvegy most szeretne megválni a gyűjteménytől.

"Akit érdekel, az jelentkezzen nálam. Mert szeretném, ha jó helyre kerülnének ezek" - mondta a videóban Tímea.

Insta-storyban mutatta meg a gyűjteményt Vajna Tímea Forrás: Instagram/Timeavajna

Katy Perry terhességéről pletykálnak: kerekedő pocakot villantott az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190430-katy-perry-terhessegerol-pletykalnak-kerekedo-pocakot-villantott.htmlLesifotók készültek Katy Perryről, és úgy tűnik, mintha kissé kikerekedett volna az énekesnő. Csak nem terhes? TV + Sztárok--Elköszönt a rajongóktól Pápai Joci: hamarosan indult az Eurovíziós Dalfesztiválrahttp://www.life.hu/sztarok/20190430-elkoszont-a-rajongoktol-papai-joci-hamarosan-indult-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlPápai Joci egy sajtótájékoztatón köszönt el a rajongóktól, hamarosan ugyanis indul az Eurovíziós Dalfesztiválra. TV + Sztárok--Így néz ki most a súlyos beteg Michael J. Foxhttp://www.life.hu/sztarok/20190430-igy-nez-ki-most-a-sulyos-beteg-michael-j-fox.htmlRemekül néz ki friss fotóján a Parkinson-kórral küzdő Michael J. Fox. TV + Sztárok--Szabó Zsófi megszegte diétáját: ez lett az eredményehttp://www.life.hu/sztarok/20190430-szabo-zsofi-megszegte-dietajat-ez-lett-az-eredmenye.htmlSzabó Zsófi keményen tartja gluténmentes diétáját, de nemrég elcsábult, és ennek meg is lett az eredménye. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf megható képpel emlékezett édesapjárahttp://www.life.hu/sztarok/20190430-nemeth-kristof-meghato-keppel-emlekezett-edesapjara.htmlNémeth Kristóf megható családi fotót tett közzé Instagram-oldalán. Ezzel emlékezik több éve elhunyt édesapjára. TV + SztárokOrigoPanajoth-Fejér Dávid magyarként lett a kínai Nagy Ő főszereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190430-panajothfeher-david-magyarkent-lett-a-kinai-nagy-o-foszereploje.htmlFehérneműmodellként dolgozott Kínában Panajoth-Fejér Dávid, akit nemrégiben kiválasztottak a Nagy Ő című tévéműsor főszerepére. A fiatal férfi azonban nem talált társra a műsorban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.