Bács Ferenc özvegye tudta, hogy férje meg fog halni: korábban elkezdte gyászolni

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
halál özvegy gyász Bács Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színművész halála nem volt váratlan, ez azonban nem enyhíti a családtagok fájdalmát. Özvegye már a halála előtt gyászolta férjét. 

Életének 83. évében távozott az élők sorából Bács Ferenc színművész, halála nem érte váratlanul a családot, de ez nem tette könnyebbé a veszteség feldolgozását. Özvegye már hónapokkal korábban tudta, hogy közös útjuk a végéhez közeledik.

Bács Ferenc halála nem érte váratlanul özvegyét Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

„Valójában hónapok óta tudtam, hogy Feri el fog menni erről a világról. Nem egy hirtelen jövő, gyors betegség okozta a végzetét, hanem egy hosszú folyamat vége volt az, hogy ő elhunyt. Nem most kezdtem el gyászolni őt, hanem jóval hamarabb. Igyekszem, hogy Ferihez méltó módon tegyek mindent, beleértve azt is, ahogy megélem, kezelem és viselem a gyászt. Próbálok túlélni, jelenleg ügyintézéssel, a kötelező teendők elvégzésével telnek a napjaim” – mondta a Ripostnak Bács Ferenc özvegye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.