Emilia Clarke testvére végignézte a színésznő szexjelenetét Kit Haringtonnal

szex Kit Harington kínos Trónok harca Emilia Clarke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilia Clarke és Kit Harington szexjelenetét a helyszínen nézte végig a színésznő testvére, ő is dolgozott ugyanis a sorozat elkészítésén. 

A 32 éves színésznő Jimmy Kimmel show-jában vallott a Trónok harca forgatásáról, és arról, miért is volt különösen kínos felvenni Kit Haringtonnal a szexjelenetüket. Túl azon, hogy a karaktereik – bár akkor még nem tudták – rokonok, a valóságban is okozott pirulást a pikáns pillanatok megörökítése. Emilia Clarke testvére ugyanis végignézte az egészet. A férfi a sorozat kamerarészlegén dolgozott, és nagyon zavarban volt a forgatás alatt, még azt is megkérdezte, biztos maradjon-e.

Kabát Peti párját, Róka Adrienne-t egy őrült férfi zaklatta – az utcán is követtehttp://www.life.hu/sztarok/20190503-kabat-peti-parjat-roka-adriennet-orult-ferfi-zaklatta.htmlElőször csak üzenetekkel bombázta zaklatója Róka Adrienne-t, később azonban már az utcán is követte. TV + SztárokOrigoSzorcsik Viki visszaszólt az őt kritizálóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-szorcsik-viki-visszaszolt-az-ot-kritizaloknak.htmlSzorcsik Viki üzent azoknak, akik folyton megszólják merész fotói miatt. TV + Sztárok--Nem fogadta el az alkut a kerítéssel vádolt Répás Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20190503-nem-fogadta-el-az-alkut-a-keritessel-vadolt-repas-lajos.htmlRépás Lajost kerítéssel vádolják, pere még évekig elhúzódhat. A bíróság alkut ajánlott neki, de az egykori szépségversenyguru nem fogadta el. TV + SztárokOrigoÚgy tudni, távozik a Barátok köztből Szőke Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-tavozik-a-baratok-koztbol-szoke-zoltan-berenyi-miklos.htmlTávozik a Barátok közt rosszfiúja Berényi Miklós, ugyanis a karaktert alakító Szőke Zoltán besokallt a szerepétől. Ez azért is problémás, mert a rosszfiú a sorozat egyik legrégebbi szereplője, a nézők leginkább vele azonosítják a sorozatot. TV + Sztárok--Fotóval üzent Adele: így érzi magát a válása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190502-fotoval-uzent-adele-igy-erzi-magat-valasa-utan.htmlAdele először posztolt a közösségi oldalára a válásával kapcsolatban. TV + Sztárok--Itt az első esküvői fotó Kokóról és a feleségérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190502-itt-az-elso-eskuvoi-foto-kokorol-es-felesegerol.htmlMájus elsején, titokban házasodott össze Kovács Kokó István és kisfiának édesanyja, Kata. Az első fotót az ifjú párról Kiki, azaz Patkó Béla posztolta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.