Stahl Judit elképesztő dekoltázst villantott – fotó

szexi estélyi dekoltázs Stahl Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stahl Juditról egy meglepően szexi fotó került fel az internetre.

Igencsak leesett a rajongók álla, amikor meglátták Stahl Judit friss fotóját. A népszerű tévés egy köldökig kivágott estélyibe bújt, amely épphogy eltakarja a bájait.

Amikor olyan ruhát viselek, ami nem feltétlenül a komfortzónámba tartozó viselet, akkor az számomra: kihívás és kaland. Egyszerre zavarba hoz, de ugyanakkor felszabadít, hogy íme, lehetnék ilyen is” – írta a képhez.

Kabát Peti párját, Róka Adrienne-t egy őrült férfi zaklatta – az utcán is követtehttp://www.life.hu/sztarok/20190503-kabat-peti-parjat-roka-adriennet-orult-ferfi-zaklatta.htmlElőször csak üzenetekkel bombázta zaklatója Róka Adrienne-t, később azonban már az utcán is követte. TV + SztárokOrigoEmilia Clarke testvére végignézte a színésznő szexjelenetét Kit Haringtonnalhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-emilia-clarke-testvere-vegignezte-a-szineszno-szexjelenetet-kit-haringtonnal.htmlEmilia Clarke és Kit Harington szexjelenetét a helyszínen nézte végig a színésznő testvére, ő is dolgozott ugyanis a sorozat elkészítésén. TV + Sztárok--Az alattvalók szerint Dianának fogják hívni Meghan Markle és Harry herceg gyermekéthttp://www.life.hu/sztarok/20190503-az-alattvalok-szerint-diananak-fogjak-hivni-meghan-markle-es-harry-herceg-gyermeket.htmlAz emberek nagy része meg van róla győződve, hogy Meghan Markle és Harry herceg születendő gyermekét Dianának fogják hívni. TV + Sztárok--Szorcsik Viki visszaszólt az őt kritizálóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-szorcsik-viki-visszaszolt-az-ot-kritizaloknak.htmlSzorcsik Viki üzent azoknak, akik folyton megszólják merész fotói miatt. TV + Sztárok--Elhunyt Szily Nóra édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20190502-elhunyt-szily-nora-edesanyja.htmlSzily Nóra gyászol: elvesztette édesanyját. TV + Sztárok--Itt az első esküvői fotó Kokóról és a feleségérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190502-itt-az-elso-eskuvoi-foto-kokorol-es-felesegerol.htmlMájus elsején, titokban házasodott össze Kovács Kokó István és kisfiának édesanyja, Kata. Az első fotót az ifjú párról Kiki, azaz Patkó Béla posztolta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.