Gergely Róbert elmondta, miért lett öngyilkos Szécsi Pál

öngyilkos öngyilkosság anya Gergely Róbert Szécsi Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gergely Róbert már nagyon régen ápolja Szécsi Pál hagyatékát, emlékét, pedig karrierje elején még hallani sem akart arról, hogy összehasonlítsák a legendás énekessel. Sokan úgy tudják, hogy Szécsi a szerelme, Domján Edit halála miatt döntött úgy, hogy nem akar tovább élni, ám Gergely Róbert azt mondja, hogy Szécsi édesanyja áll a dolgok mögött.

„Azt tudjuk, hogy labilis idegzete volt és hatalmas lángon égett. Rövid szerelmei voltak, a nőkben valószínűleg csak a veszteséget látta, képtelen volt feldolgozni, hogy az édesanyja, Klára elhagyta, és utána nevelőszülőkhöz és intézetbe került. Sokszor próbált meg az életének véget vetni, végül sikerült is. Semmit sem tudott az édesanyjáról, hogy él-e vagy hal-e, talán azt hitte, így majd vele lehet. Remélem, sőt tudom, hogy bárhol is vannak, most együtt vannak a nővérével, és bepótolják azt, ami az életben nem adatott meg nekik” – árulta el a Borsnak Gergely Róbert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.