fotózás estélyi dekoltázs Stahl Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stahl Judit 51 évesen villantott először dekoltázst egy magyar divatmárka kampányában. Egy ország álla esett le a szexi fotótól.

Stahl Judit egy magyar divatmárka kampányának arca lett. A fotózás során köldökig kivágott estélyibe bújt, a ruha alig takarja a bájait. A műsorvezetőt a Bors kérdezte, hogyan érezte magát a szokatlan szerepben.

„Soha nem mutogattam magam kivágott ruhában. Szégyellős nő vagyok, alapvetően feketében járok, összekötött hajjal, bakancsban. Meglepődtem, amikor Jagasics Hédi megtalált ezzel az ötlettel. Életemben nem kerestek meg divatfotózással, de minden, ami új, érdekel. Csodálkoztam, hogy belőlem akarnak dívát csinálni. Óriási kaland volt, csodás élmény profikkal dolgozni” – mondta a lapnak Stahl, aki azt sem tudta, hogyan kell felvenni a csodálatos ruhát. Kiderült, hogy a rejtett bugyit először a nyakába akasztotta.

Stahl Judit köldökig dekoltált estélyiben Forrás: Facebook.com/sugarbird.divat/






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.