Cicciolina Budapestre költözik, és ezoterikus irodát szeretne nyitni

Budapest költözés Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cicciolina megharagudott az olasz parlamentre, amiért nem akarják fizetni az életjáradékát. Budapestre költözik, és ezoterikus irodát szeretne nyitni.

Cicciolina Budapesten fog élni. A Corvin negyedben szeretne letelepedni. A táncolást is abbahagyja, és szívesen lenne egy kozmetikai cég arca, vagy ezoterikus irodát nyitna a nővérével.

Cicciolina Fotó: Polyák Attila - Origo

Éppen néhány napja egy élő tévéműsorban sértett meg Mario Giordano, a TG4 tévétársaság korábbi elnöke, aki szerint nekem eleve nem is járt volna az életjáradék. Persze hogy kiakadtam, hiszen nem „ungabungáztam" a parlamentben éveken át, hanem képviseltem azt a húszezer választót, aki rám szavazott. Na, többek között ezért is döntöttem úgy, hogy itthagyom Olaszországot. Pert indítottam a parlament ellen, és remélem, nemcsak az elmaradt járandóságomat, de büntetést is fizetnek majd a végén. Addig pedig eladom a lakásaimat. Jelenleg kettő van a piacon, egy félmillió és egy háromszáznyolcvanezer euró értékű, ha pedig ezek elkelnek, árulni kezdem a fennmaradó három lakásomat is – írta meg a Blikk a Riposzt nyomán.

Ördög Nórának nagyon hiányoznak a gyerekei, különösen anyák napján: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190505-ordog-noranak-nagyon-hianyoznak-a-gyerekei-kulonosen-anyak-napjan-foto.htmlÖrdög Nórának és családjának egy időre el kellett válnia egymástól. Míg a csinos műsorvezető Thaiföldön forgatja tovább az Ázsia Expressz második évedát, addig férje és gyerekei hazajöttek.TV + SztárokOrigoVarga Viktor frissen kihúzott szuvas fogát tette közzé közösségi oldalán: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190505-varga-viktor-frissen-kihuzott-szuvas-fogat-tette-kozze-kozossegi-oldalan-foto.htmlVarga Viktor mindent megoszt közösségi oldalán, még olyan dolgokat is, amik nem tartoznának senki másra. Ezúttal frissen kihúzott szuvas fogát mutogatta orvosa társaságában.TV + SztárokOrigoMedveczky Ilona fényűző luxuséletéről mesélt: jachtot és házat is kapott udvarlóitólhttp://www.life.hu/sztarok/20190505-medveczky-ilona-fenyuzo-luxuseleterol-meselt-jachtot-es-hazat-is-kapott-udvarloitol.htmlMedveczky Ilona meglepő őszinteséggel mesélt az életéről. Fényűzően, gazdag férfiak rajongásában élt az ünnepelt táncosnő. TV + Sztárok--Film készül Szabó Győző életérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190429-film-keszul-szabo-gyozo-eleterol.htmlFilm készül Szabó Győző önéletrajzi könyvéből, amelyben a színész beszámolt korábbi drogfüggőségéről. TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra Amidala hercegnőként pózol legújabb képén – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190505-szinetar-dora-amidala-hercegnokent-pozol-legujabb-fotojan-foto.htmlBizonyára nagy Star Wars-rajongó lehet Szinetár Dóra, aki legújabb fotóján Amidala hercegnőként pózol. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkát születésnapján meglátogatta egy macskahttp://www.life.hu/sztarok/20190503-hosszu-katinkat-szuletesnapjan-meglatogatta-egy-macska.htmlHosszú Katinkának nagy örömet okozott egy váratlan vendég: egy kismacska látogatta meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.