Ördög Nórának nagyon hiányoznak a gyerekei, különösen anyák napján – Fotó

anyák napi fotó hiány Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nórának és családjának egy időre el kellett válnia egymástól. Míg a csinos műsorvezető Thaiföldön forgatja tovább az Ázsia Expressz második évadát, addig a férje és a gyerekei hazajöttek.

Nehéz volt az elválás Ördög Nórinak és családjának, és anyák napján még jobban kínozza a hiány a műsorvezetőnőt, mint korábban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Minden nap... De ma különösen...❤ #hiányoztok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Ördög Nóra egyedül folytatja tovább az Ázsia Expresszt, a családja hazajött

Mivel elhúzódott az Ázsia Expressz forgatása, Ördög Nóra és családja kénytelen néhány napot külön tölteni egymástól. Nánási Pál a gyerekekkel hazautazott.
Varga Viktor frissen kihúzott szuvas fogát tette közzé közösségi oldalán: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190505-varga-viktor-frissen-kihuzott-szuvas-fogat-tette-kozze-kozossegi-oldalan-foto.htmlVarga Viktor mindent megoszt közösségi oldalán, még olyan dolgokat is, amik nem tartoznának senki másra. Ezúttal frissen kihúzott szuvas fogát mutogatta orvosa társaságában.TV + SztárokOrigoRúzsa Magdi jótékonysági koncerten lép felhttp://www.life.hu/sztarok/20190505-ruzsa-magdi-jotekonysagi-koncerten-lep-fel.htmlExkluzív koncertet ad a napokban Rúzsa Magdi: az énekesnő fontos ügyet támogat vele. TV + SztárokOrigoGergely Róbert elmondta, miért lett öngyilkos Szécsi Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20190504-gergely-robert-elmondta-miert-lett-ongyilkos-szecsi-pal.htmlGergely Róbert már nagyon régen ápolja Szécsi Pál hagyatékát, emlékét, pedig karrierje elején még hallani sem akart arról, hogy összehasonlítsák a legendás énekessel. Sokan úgy tudják, hogy Szécsi a szerelme, Domján Edit halála miatt döntött úgy, hogy nem akar tovább élni, ám Gergely Róbert azt mondja, hogy Szécsi édesanyja áll a dolgok mögött. TV + SztárokOrigoBerényi Miklós mellett több fontos szereplő távozik a Barátok köztbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190504-berenyi-miklos-mellett-tobb-fontos-szereplo-tavozik-a-baratok-koztbol.htmlTegnap derült ki, hogy a Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán távozik a Barátok köztből. Úgy tűnik, nem ő az egyetlen, aki otthagyja a 2008 óta futó sorozatot. TV + SztárokOrigoStahl Judit elképesztő dekoltázst villantott – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190503-stahl-judit-elkepeszto-dekoltazst-villantott.htmlStahl Juditról egy meglepően szexi fotó került fel az internetre. TV + Sztárok--Medveczky Ilona fényűző luxuséletéről mesélt: jachtot és házat is kapott udvarlóitólhttp://www.life.hu/sztarok/20190505-medveczky-ilona-fenyuzo-luxuseleterol-meselt-jachtot-es-hazat-is-kapott-udvarloitol.htmlMedveczky Ilona meglepő őszinteséggel mesélt az életéről. Fényűzően, gazdag férfiak rajongásában élt az ünnepelt táncosnő. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.