Sarka Kata egy kommentelőnek elárulta, miért nem akart beszélni a terhességéről

Forrás: Sarka Kata/Facebook -
Sarka Kata kommentelők várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata a legnagyobb titokban hozta világra harmadik gyermekét. Az örömhírt az egyik legszebb napon, anyák napján osztotta meg követőivel.

Bár többször felröppent a hír, hogy Sarka Kata kisbabát vár, a gyönyörű műsorvezető egyszer sem erősítette meg a hírt. Anyák napján azonban ő maga tudatta követőivel, hogy megszületett a harmadik gyermeke. Egy kommentelő a gratuláció mellett megkérdezte a háromgyerekes sztármamitól, miért nem beszélt soha a harmadik terhességéről. Kata őszintén válaszolt:

Sarka Kata Forrás: Sarka Kata/Facebook

"Nem titkoltam, csak nem beszéltem róla, ahogy ezután sem fogok. Nyugodt, kiegyensúlyozott terhességet akartam, és harmonikus gyerekkort szeretnék neki a nyilvánosság teljes kizárásával."

Britney Spears falatnyi bikiniben mutatta meg, milyen hajlékony: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190505-britney-spears-falatnyi-bikiniben-mutatta-meg-milyen-hajlekony-video.htmlNéhány hete még arról szóltak a hírek, hogy Britney Spears ismét összeomlott és pszichiátriára került. Az egykori popdíva már otthon van és legutóbb feltöltött videójával tudatta, mennyire jól van.TV + Sztárok--Ördög Nórának nagyon hiányoznak a gyerekei, különösen anyák napján – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190505-ordog-noranak-nagyon-hianyoznak-a-gyerekei-kulonosen-anyak-napjan-foto.htmlÖrdög Nórának és családjának egy időre el kellett válnia egymástól. Míg a csinos műsorvezető Thaiföldön forgatja tovább az Ázsia Expressz második évadát, addig a férje és a gyerekei hazajöttek. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka szexi, felsliccelt ruhában ünnepelte 30. születésnapját – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190505-hosszu-katinka-szexi-felsliccelt-ruhaban-unnepelte-30-szuletesnapjat-video.htmlHosszú Katinka alaposan kitett magáért a 30. születésnapi buliján: extrán felvágott miniruhában és kígyóbőr mintás térdcsizmában érkezett. TV + Sztárok--Szinetár Dóra Leia hercegnőként pózol legújabb képén – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190505-szinetar-dora-amidala-hercegnokent-pozol-legujabb-fotojan-foto.htmlBizonyára nagy Star Wars-rajongó lehet Szinetár Dóra, aki legújabb fotóján Leia hercegnőként pózol. TV + SztárokOrigoStahl Judit: "Soha nem mutogattam magam"http://www.life.hu/sztarok/20190504-stahl-judit-soha-nem-mutogattam-magam.htmlStahl Judit 51 évesen villantott először dekoltázst egy magyar divatmárka kampányában. Egy ország álla esett le a szexi fotótól. TV + SztárokOrigoFresh Andi elhagyta az országot a szerelme kedvéért, és fel is szedett pár kilóthttp://www.life.hu/sztarok/20190505-fresh-andi-elhagyta-az-orszagot-szerelme-kedveert-es-fel-is-szedett-par-kilot.htmlFresh Andi évekig áhítozott a szerelemre, ám a közelmúltban egy régi barátja személyében megtalálta az igazit. A szexi szőke celeb nem is lehetne boldogabb a párjával és annak két gyerekével. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.