Így néztek ki a kopasz sztárjaink, amikor még volt hajuk: Vin Diesel sem volt mindig tar

Forrás: listal.com, Getty Images -
Bruce Willis The Rock kopasz Jason Statham Vin Diesel Samuel L. Jackson sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiaknak számolniuk kell azzal, hogy az idő előrehaladtával egyre ritkásabb lesz a hajkoronájuk, ha még a genetika is az ellenségük, akkor pedig a kopaszodás sokkal hamarabb elkezdődik. Az alábbi sztárokra szinte már csak haj nélkül emlékszünk, pedig volt idő, amikor még nekik is kellett fodrászhoz járniuk. Megmutatjuk, hogyan néztek ki akkor.

Bruce Willis

Bruce Willis Forrás: Getty Images

A színész már évtizedek óta nem költ fodrászra, és habár karrierje kezdetén még igen szép hajkoronával rendelkezett, már alig emlékszünk arra, hogyan nézett ki akkor. Pedig a Drágán add az életed! című filmben és folytatásaiban még dús hajjal látható.

Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson Forrás: Getty Images, AFP

Samuel L. Jackson sem mostanában váltott tar frizurára, de nagyon jól áll neki. Ráadásul ő abban a szerencsés helyzetben van, hogy habár a haja ritkulásán látszik az idő múlása, az arcán már kevésbé. A Ponyvaregényben még teljes pompájában láthattuk a haját, de annak már 25 éve.

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson Forrás: Getty Images

A Szikla, a profi pankrátorból lett akcióhős 2001-ben debütált a filmvásznon A múmia visszatér című filmben. Akkor még igen hosszú hajjal szerepelt, de már nagyon régóta teljesen kopaszra váltott. És meg kell hagyni, ez sokkal jobban áll neki.

Jason Statham

Jason Statham Forrás: AFP. Getty Images

A vérbeli akcióhőst A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacsőben kapott szerepe tette naggyá, és habár már ott is igen ritka volt a hajkoronája, még nem volt teljesen kopasz. Ennek már 21 éve, és azóta teljesen kikopott a haja.

Vin Diesel

Vin Diesel Forrás: listal.com, Getty Images

Vin Diesel már a Ryan közlegény megmentése című filmben sem büszkélkedhetett igazán dús hajzattal, hajkoronája később egyre ritkásabbá vált. Az első Halálos iramban című filmben szinte már teljesen kopaszon látható, nem csoda, ha alig emlékszünk rá úgy, hogy még volt némi szőr a fején.

Varnus Xavér Kanadába költözikhttp://www.life.hu/sztarok/20190506-varnus-xaver-kanadaba-koltozik.htmlVarnus Xavér elárulta, Kanadába költözik. TV + Sztárok--Naomi Campbell meztelenül mutatta meg magát – fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190506-naomi-campbell-meztelenul-mutatta-meg-testet.htmlNaomi Campbell hamarosan 49 éves lesz, de még mindig elképesztően néz ki: most meztelenül mutatta meg magát. TV + SztárokAFPEz segíthet Bíró Icának, hogy visszakapja ingatlanjaithttp://www.life.hu/sztarok/20190506-ez-segithet-biro-icanak-hogy-visszakapja-ingatlanjait.htmlBíró Ica kilakoltatása után is bízik abban, hogy visszakaphatja ingatlanjait. TV + Sztárok--Nincs ideje a nászútra Kokónak és új feleségének, Katánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190506-nincs-ideje-a-naszutra-kokonak-es-uj-felesegenek-katanak.htmlKokó és kedvese, Kata egy gyermek és egy év jegyesség után, május elsején mondták ki egymásnak a boldogító igent, nászútra azonban egyelőre nem mennek: nincs rá idejük. TV + Sztárok--Szellemeket lát Rippel Feri gyereke, Herkuleshttp://www.life.hu/sztarok/20190506-szellemeket-lat-rippel-feri-gyermeke-herkules.htmlRippel Feri nagy titkot árult el a kisfiáról: kiderült, hogy Herkules szellemeket lát. TV + SztárokOrigoKelemen Annát blokkolta az Instagram a rengeteg erotikus fotó miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190506-kelemen-annat-blokkolta-az-instagram-a-rengeteg-erotikus-foto-miatt.htmlKelemen Anna bedurvult az elmúlt időszakban, már ami az erotikus fotók posztolását illeti. Meg is lett a következménye... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.