Nincs ideje a nászútra Kokónak és új feleségének, Katának

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
házasság Kokó Koko nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kokó és kedvese, Kata egy gyermek és egy év jegyesség után, május elsején mondták ki egymásnak a boldogító igent, nászútra azonban egyelőre nem mennek: nincs rá idejük. 

Kovács Kokó István május elsején vette el szerelmét, Garami Katalint, és reméli, hogy már nem lesz több házassága. Az egykori bokszoló és párja élvezték a meghitt szertartást, és tervezik, hogy elmennek nászútra, de ez egyelőre még várat magára.

Egyelőre nem megy nászútra Kokó Forrás: MTI/Zih Zsolt

Remélem, ez lesz az utolsó”

Szinte minden sportrendezvényre visszük magunkkal Zalánt. Ökölvívómeccsre és vízilabda-mérkőzésre is vittük már, és ilyenkor kíváncsian figyeljük a reakcióit. Egyelőre a legjobban az atlétika érdekli. Futni is szeret, pedig csak nemrégiben tanult meg járni”Blikknek

Szellemeket lát Rippel Feri gyermeke, Herkuleshttp://www.life.hu/sztarok/20190506-szellemeket-lat-rippel-feri-gyermeke-herkules.htmlRippel Feri nagy titkot árult el kisfiáról: kiderült, hogy Herkules látja a szellemeket. TV + SztárokOrigoKelemen Annát blokkolta az Instagram a rengeteg erotikus fotó miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190506-kelemen-annat-blokkolta-az-instagram-a-rengeteg-erotikus-foto-miatt.htmlKelemen Anna bedurvult az elmúlt időszakban, már ami az erotikus fotók posztolását illeti. Meg is lett a következménye... TV + Sztárok--Így köszöntötték édesanyjukat a magyar hírességek anyák napján – Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190505-igy-koszontottek-edesanyjukat-a-magyar-hiressegek-fotok.htmlMájus első vasárnapja az édesanyákról szól. A sztárok esetében sincs ez másképp. Csokorba szedtük, hogyan köszöntötték ezen a napon édesanyjukat a hazai hírességek. TV + SztárokHosszú Katinka szexi, felsliccelt ruhában ünnepelte 30. születésnapját – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190505-hosszu-katinka-szexi-felsliccelt-ruhaban-unnepelte-30-szuletesnapjat-video.htmlHosszú Katinka alaposan kitett magáért a 30. születésnapi buliján: extrán felvágott miniruhában és kígyóbőr mintás térdcsizmában érkezett. TV + Sztárok--Britney Spears falatnyi bikiniben mutatta meg, milyen hajlékony – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190505-britney-spears-falatnyi-bikiniben-mutatta-meg-milyen-hajlekony-video.htmlNéhány hete még arról szóltak a hírek, hogy Britney Spears ismét összeomlott, és pszichiátriára került. Az egykori popdíva már otthon van, és a legutóbb feltöltött videójával tudatta, mennyire jól van. TV + Sztárok--II. Erzsébet az esküvő előtt alaposan megdorgálta Meghan hercegnéthttp://www.life.hu/sztarok/20190505-ii-erzsebet-az-eskuvo-elott-alaposan-megdorgalta-meghan-hercegnet.htmlErzsébet királynő Harry és Meghan hercegnő esküvője előtt alaposan megszidta a hollywoodi színésznőt, amiért csúnyán beszélt a személyzettel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.