Détár Enikő együtt játszhatott Patrick Dempsey-vel a Bűn és bűnhődésben

Détár Enikő gyilkosság Patrick Dempsey Bűn és bűnhődés balta színészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne ismerné a Grace klinika szívtipró sebészét, Patrick Dempsey-t? Détár Enikő pedig abban a szerencsés helyzetben volt, hogy együtt játszhatott a sármos színésszel. 

„Gigi pici volt, Zsebi meg sem született, tehát úgy húsz éve történt, hogy a Bűn és bűnhődésben együtt játszottunk. Év voltam Jelizaveta, a csúnya, elmaszkírozott, sebhelyes nő, akit Raskolnyikov, vagyis Patrick megölt” – mesélte a Borsnak Détár Enikő, aki a múltban együtt játszhatott Patrick Dempsey-vel, a Grace klinika sármos sebészével.

„Akkor még nem volt világhírű, csak egy tehetséges, roppant szuggesztív, kedves fiatal fiú. Nyitott, közvetlen, de nem bratyizós, nem nyomulós fajta. Beszélgetett velünk, nem nézte le a kelet-közép-európai kollégáit. Aztán megölt egy baltával” – folytatta Détár Enikő, aki az akkor még felújítás előtt lévő New York palotában forgatott Dempsey-vel.

Détár Enikő együtt játszhatott egy világsztárral Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.