Félmeztelenül mutatta meg magát Jennifer Aniston – fotó

szexi topless félmeztelen Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Anistonról egy meglehetősen merész fotó készült.

Jennifer Aniston talán jobban néz ki, mint valaha: és ezt most egy merész fotón keresztül meg is mutatta a nagyvilágnak. A Jóbarátok egykori sztárja a Harper's Bazaarban dobta le felsőjét és pózolt félmeztelenül. Kebleit csupán a kezével takarta el.

Úgy gondolom, a testünk gyönyörű és ezt ünnepelnünk kellene. Érezzük magunkat jól a bőrünkben attól függetlenül, hány évesek vagyunk. Nem kellene, hogy bárki is szégyenkezzen a teste miatt” – mondta a lapnak.

Elkezdődött Pécsi Ildikó unokájának kilakoltatásahttp://www.life.hu/sztarok/20190507-elkezdodott-pecsi-ildiko-unokajanak-kilakoltatasa.htmlEljött a nap: ma kilakoltatják a budai ingatlanból Pécsi Ildikó unokáját. TV + Sztárok--Ezt üzente kisunokájának Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190507-ezt-uzente-kisunokajanak-thomas-markle.htmlThomas Markle a sajtón keresztül üzent tegnap született kisunokájának. TV + Sztárok--Hajnali négykor lepte meg Király Viktort rajongója: meztelenül fogadta őt az énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20190507-hajnali-negykor-lepte-meg-kiraly-viktort-rajongoja-meztelenul-fogadta-ot-az-enekes.htmlKirály Viktor egy szürreális élményét osztotta meg a Pénzt vagy éveket! című műsorban: hajnali négykor látogatta meg otthonában egy rajongója. TV + Sztárok--Jared Leto, színész-énekes saját levágott fejével érkezett a MET- gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20190507-jared-leto-szineszenekes-sajat-levagott-fejevel-erkezett-a-metgalara.htmlMagyar idő szerint kedd hajnalban lezajlott a 2019-es MET-gála, ahol a világsztárok döbbenetes szettekben léptek a vörös szőnyegre. Közülök mégis a legsokkolóbb a 30 seconds to Mars frontembere volt.TV + SztárokOrigoAnnoni Zita tudatosan figyel arra, hogy megteremtse a nyugalmat maga körülhttp://www.life.hu/sztarok/20190506-annoni-zita-tudatosan-figyel-arra-hogy-megteremtse-a-nyugalmat-maga-korul.htmlDivatos és egyre többet használt kifejezés a tudatos életmód, de vajon tudjuk-e, hogy ez pontosan mit jelent? A Société x Yoga Brunch Mindful Talkson Annoni Zita fotós, Munkácsi Brigi, a NemPazar alapítója és Verrasztó Evelyn Európa-bajnok úszó és olimpikon a moderátor Kolossváry Orsolyával arról beszélgettek, hogyan adaptálhatjuk a tudatosságot a mindennapjainkban, mely területeken tudjuk ezt kamatoztatni, és mennyire nehéz megvalósítani a rohanó világban. TV + Sztárok--Kiakasztotta rajongóit Justin Bieberhttp://www.life.hu/sztarok/20190506-kiakasztotta-rajongoit-justin-bieber.htmlJustin Bieber egy fotóval akasztotta ki a rajongóit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.