Interjú Pusztai Olivérrel, a Mr. Gay világverseny harmadik helyezettjével – videó

Pusztai Olivér LMBTQ verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pusztai Olivér azért vett részt a Mr. Gay World világversenyen, hogy ugyanazt az üzenetet közvetítse, amelyet már itthon is elkezdett. Bízott a jó eredményben, de a harmadik helyre egyáltalán nem számított.

Pusztai Olivér harmadik lett a Mr. Gay szépségversenyen, ami hatalmas eredmény. A versenyen a legkisebb ország képviselőjeként szerepelt, ennek ellenére mégis ő kapta a legtöbb szavazatot. Barátai végig biztatták, de óva intették attól, hogy sokat reméljen. Szerencsére nem lett igazuk, hiszen összesítettben a harmadik helyezést érte el.

Így néztek ki a kopasz sztárjaink, amikor még volt hajuk: Vin Diesel sem volt mindig tarhttp://www.life.hu/sztarok/20190506-igy-neztek-ki-a-kopasz-sztarjaink-amikor-meg-volt-hajuk-vin-diesel-sem-volt-mindig-tar.htmlA férfiaknak számolniuk kell azzal, hogy az idő előrehaladtával egyre ritkásabb lesz a hajkoronájuk, ha még a genetika is az ellenségük, akkor pedig a kopaszodás sokkal hamarabb elkezdődik. Az alábbi sztárokra szinte már csak haj nélkül emlékszünk, pedig volt idő, amikor még nekik is kellett fodrászhoz járniuk. Megmutatjuk, hogyan néztek ki akkor. TV + SztárokOrigoJared Leto, színész-énekes saját levágott fejével érkezett a MET- gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20190507-jared-leto-szineszenekes-sajat-levagott-fejevel-erkezett-a-metgalara.htmlMagyar idő szerint kedd hajnalban lezajlott a 2019-es MET-gála, ahol a világsztárok döbbenetes szettekben léptek a vörös szőnyegre. Közülök mégis a legsokkolóbb a 30 seconds to Mars frontembere volt.TV + SztárokOrigoKárpáti Rebeka otthagyja a Jóban Rosszbanthttp://www.life.hu/sztarok/20190506-karpati-rebeka-otthagyja-a-joban-rosszbant.htmlKárpáti Rebeka kiszáll a Jóban Rosszban című sorozatból. TV + SztárokOrigoKiakasztotta rajongóit Justin Bieberhttp://www.life.hu/sztarok/20190506-kiakasztotta-rajongoit-justin-bieber.htmlJustin Bieber egy fotóval akasztotta ki a rajongóit. TV + Sztárok--Annoni Zita tudatosan figyel arra, hogy megteremtse a nyugalmat maga körülhttp://www.life.hu/sztarok/20190506-annoni-zita-tudatosan-figyel-arra-hogy-megteremtse-a-nyugalmat-maga-korul.htmlDivatos és egyre többet használt kifejezés a tudatos életmód, de vajon tudjuk-e, hogy ez pontosan mit jelent? A Société x Yoga Brunch Mindful Talkson Annoni Zita fotós, Munkácsi Brigi, a NemPazar alapítója és Verrasztó Evelyn Európa-bajnok úszó és olimpikon a moderátor Kolossváry Orsolyával arról beszélgettek, hogyan adaptálhatjuk a tudatosságot a mindennapjainkban, mely területeken tudjuk ezt kamatoztatni, és mennyire nehéz megvalósítani a rohanó világban. TV + Sztárok--Prostitúcióval vádolják VV Vivient, elmondta, mi az igazsághttp://www.life.hu/sztarok/20190506-vv-vivient-prostitucioval-vadoljak-vv-vivient-elmondta-mi-az-igazsag.htmlElterjedt a hír az interneten, miszerint a ValóVilág 9 játékosa, Vivien külföldön árulja a testét. Vivien tagadja, hogy bármi ilyesmiben részt venne. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.