Valkó Eszter a férje nélkül feladta volna a próbálkozást a babával

Forrás: TV2 -
baba feladás Valkó Eszter férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valkó Eszter és férje öt évig próbálkoztak a babával, mire összejött: az egykori műsorvezető elmondta, párja nélkül már feladta volna. 

Valkó Eszter és férje nagyon sokáig próbálkoztak a gyermekvállalással, mire végre sikerült teherbe esnie. Az egykori műsorvezető ma már boldog kismama, sőt, hamarosan meg is születik az első közös gyermekük.
„Óriási a boldogság, eddig nagyon jó volt, eddig csodálatos volt. (...) Most már picit nehéz” – mondta Valkó Eszter. Elárulta, meddig próbálkoztak, mire összejött.

Valkó Eszter a férje nélkül feladta volna a próbálkozást a babával Forrás: TV2
Király Linda vicces fotót posztolt: megmutatta „ikertestvérét”http://www.life.hu/sztarok/20190507-kiraly-linda-vicces-fotot-posztolt-megmutatta-ikertestveret.htmlKirály Linda egy gyerekkori fotót mutatott magáról és az „ikertestvéréről”... TV + Sztárok--Király Viktor nem találta el Kasza Tibi életkorát: megsértődött az énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20190507-kiraly-viktor-nem-talalta-el-kasza-tibi-korat-megsertodott-az-enekes.htmlKirály Viktor megpróbálta eltalálni Kasza Tibi életkorát a Pénzt vagy éveket! című műsorban, ám csúnyán mellélőtt. TV + SztárokOrigoKiszel Tünde Minnie egérnek öltözve köszönti a májusthttp://www.life.hu/sztarok/20190507-kiszel-tunde-minnie-egernek-oltozve-kozsonti-a-majust.htmlMár megszokhattuk, hogy Kiszel Tünde időről időre mutat néhány fotót a 2019-es naptárából. Most a május volt soron. TV + SztárokOrigoKifizetik Cserháti Zsuzsa sírkövét: végre megkaphatja méltó nyughelyéthttp://www.life.hu/sztarok/20190507-kifizetik-cserhati-zsuzsa-sirkovet-vegre-megkaphatja-melto-nyughelyet.htmlÚgy tűnik, végre rendeződik Cserháti Zsuzsa sírkövének ügye: felajánlották a szükséges összeget. TV + Sztárok--Régi közös otthonukkal ajándékozta meg Brad Pitt Jennifer Anistont?http://www.life.hu/sztarok/20190507-regi-kozos-otthonukkal-ajandekozta-meg-brad-pitt-jennifer-anistont.htmlElterjedt a hír, miszerint Brad Pitt hatalmas ajándékkal lepte meg Jennifer Anistont: íme, az igazság. TV + Sztárok--Interjú Pusztai Olivérrel, a Mr. Gay világverseny harmadik helyezettjével – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190507-interju-pusztai-oliverrel-a-mr-gay-vilagverseny-harmadik-helyezettjevel-video.htmlPusztai Olivér azért vett részt a Mr. Gay World világversenyen, hogy ugyanazt az üzenetet közvetítse, amelyet már itthon is elkezdett. Bízott a jó eredményben, de a harmadik helyre egyáltalán nem számított. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.