Feneket villantott Ördög Nóra – Fotó

medence forgatás Ördög Nóra fenék Ázsia Expressz 2. fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra fürdőruhában mutatta meg formás fenekét.

Ördög Nóra az Ázsia Expressz második évadának forgatása miatt még mindig Ázsiában tartózkodik, ám a munka mellett jut ideje egy kis lazításra is. Ezúttal például egy medencében mártózott meg, ahonnan egy fotót is posztolt.

A csinos tévés háttal látható, így nemcsak az alakját, de a formás fenekét is megvillantotta.

Itt húzza meg magát ideiglenesen a kilakoltatott Bíró Icahttp://www.life.hu/sztarok/20190508-itt-huzza-meg-magat-ideiglenesen-a-kilakoltatott-biro-ica.htmlBíró Ica ideiglenes egykori fodrászszalonjában húzta meg magát a kilakoltatása után. TV + Sztárok--Joshi Bharat nyílt levélben üzent Lippai Mariannánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190508-joshi-bharat-nyilt-levelben-uzenet-lippai-mariannanak.htmlJoshi Bharat nyílt levélben üzent Lippai Mariannának azután, hogy a motivációs tréner a gyermeke sírjánál szelfizett. TV + Sztárok--Fény derült Keith Flint, a Prodigy énekesének halálának körülményeirehttp://www.life.hu/sztarok/20190508-feny-derult-keith-flint-a-prodigy-enekesenek-halalanak-korulmenyeire.htmlKeith Flint, a Prodigy énekesét március 4-én találták holtan otthonában, ak iérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni. Halálának körülményeiről most készült el a jelentés. TV + Sztárok--Ma találkozik II. Erzsébet Harry és Meghan Markle kisfiávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190508-ma-talalkozik-ii-erzsebet-harry-es-meghan-markle-kisfiaval.htmlII. Erzsébet lesz az első a királyi családból, aki találkozik Harry és Meghan gyermekével. TV + Sztárok--Katalin és Vilmos nyilatkoztak Harry herceg és Meghan Markle gyerekérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190508-katalin-es-vilmos-nyilatkoztak-harry-herceg-es-meghan-markle-gyerekerol.htmlKatalint és Vilmost egy jótékonysági rendezvényen kapták el a riporterek, és kifaggatták őket Meghan és Harry gyerekéről. TV + SztárokOrigoDavid Beckham zokniján és papucsán nevet az internet – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190507-david-beckham-zoknijan-es-papucsan-nevet-az-internet.htmlVicces fotó készült David Beckhamről, ami fel is került az internetre. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.