Kiss Ramóna utálta Som-Balogh Edinát, amikor megismerkedtek

rokonszenv Som-Balogh Edina barátság Barátok közt munka Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatért a képernyőre gyermeke születése után Kiss Ramóna. Első adásában pedig el is árulta, hogy utálta Som-Balogh Edinát, amikor együtt kezdtek játszani a Barátok köztben.

Ahogy mi is megírtuk: Kiss Ramóna a gyermeke születése után visszatért a képernyőre. A Reggeli című műsorban Som-Balogh Edina volt a vendégük, aki az UNICEF-fel és Mihalik Enikővel karöltve jótékonysági gardróbvásárt szervez.

Kiss Ramóna pedig azt is elárulta, hogy milyen érzésekkel viseltetett Som-Balogh Edina iránt, mikor együtt kezdtek forgatni a Barátok köztben.

"Mikor Edina jött a Barátok köztbe forgatni, borzalmasan utáltam" – tette a meglepő kijelentést a műsorvezető.

"Totál ki voltam készülve" – folytatta Kiss Ramóna. "Ne már, ez most derül ki?" – tette fel a kérdést Som-Balogh Edina.

"Ott volt Szabó Era, a dögös, barna, bögyös, én meg a szőke, kis pici cickós, de vagány csaj, majd bejön egy ilyen 180-as szőke bombázó, aki szépségkirálynő volt" – mesélte Kiss Ramóna. Arra már nem emlékszik, hogy mikor lettek barátok, de ma már nagyon szeretik egymást.

Som-Balogh Edina most tudta meg, hogy Kiss Ramóna nem kedvelte Forrás: Polyak Attila/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.