Sáfrány Emese, azaz Aleska a közösségi oldalán árulja a festményeit

művészet festmény Aleska Diamond közösségi média Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese légtornász a közösségi oldalán mutatta meg a hobbiját. Szabadidejében fest, most pedig el is adja a munkáit. 

"Néhány festményem. Ha szeretnél egy sajátot közülük, érdeklődj privátban" – írta a közösségi oldalán Sáfrány Emese, azaz Aleska.

A légtornász ugyanis megmutatta, mivel foglalkozik, amikor nem sportol. Úgy tűnik, Sáfrány Emese imád festeni, most pedig eladásra kínálja a munkáit. A Ripost kiszúrta, hogy a kommentelők között valaki Texasból is érdeklődött a képek iránt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Néhány festményem :) ha szeretnél egy sajátot közülük, érdeklődj privátban ;) #painting

Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

Majka forgatás közben a földre került a stúdióbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190508-majka-forgatas-kozben-a-foldre-kerult-a-studioban.htmlMindig jó hangulatban vezeti a Bezár a bazár! című vetélkedőt Tilla és Majka. Most annyira belemelegedtek a viccelődésbe, hogy Majka a földre került. TV + SztárokOrigoMegnősült Giacomo Gianniotti, a Grace klinika színészehttp://www.life.hu/sztarok/20190508-megnosult-giacomo-gianniotti-a-grace-klinika-szinesze.htmlNő szívek milliói dobbannak meg, amikor Giacomo Gianniotti, a Grace klinika dr. Andrew DeLucája megjelenik a képernyőn. A sármos színész most megházasodott, elvette feleségül szerelmét. TV + Sztárok--Kiss Ramóna a gyermeke születése után most visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190508-kiss-ramona-gyermeke-szuletese-utan-most-visszater-a-kepernyore.htmlJanuárban hozta világra első gyermekét Kiss Ramóna. Most úgy döntött, hogy visszatér a képernyőre, újra dolgozni kezd. Azt is elárulta, hol láthatják majd a nézők. TV + SztárokOrigoDétár Enikő együtt játszhatott Patrick Dempsey-vel a Bűn és bűnhődésbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190507-detar-eniko-egyutt-jatszhatott-patrick-dempseyvel-a-bun-es-bunhodesben.htmlKi ne ismerné a Grace klinika szívtipró sebészét, Patrick Dempsey-t? Détár Enikő pedig abban a szerencsés helyzetben volt, hogy együtt játszhatott a sármos színésszel. TV + Sztárok--Met-gála 2019: Lady Gaga sztriptízelve vonult a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/sztarok/20190507-metgala-2019-lady-gaga-sztriptizelve-vonult-a-voros-szonyegen.htmlSusan Sontag egyik esszéjéhez kapcsolódott az idei Met-gála tematikája. A posztmodern és a giccs is nagy szerepet kapott, Lady Gaga pedig úgy gondolta, hogy egy sztriptízszámmal vonul be a vörös szőnyegen. TV + Sztárok--Curtis nem akar Majkával versenyeznihttp://www.life.hu/sztarok/20190507-curtis-nem-akar-majkaval-versenyezni.htmlAz elvonókúra után Curtis sorra ontja magából az új számokat. Mint mondta: nem azért ír, hogy megfeleljen, hanem így tudja a legjobban kifejezni az érzéseit. Az új dalokat Majka is dicsérő szavakkal illette. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.