Tyra Banks nagyon dögös bikiniben: 45 évesen is szexi - Fotó

Tyra Banks fotó Sports Illustrated bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tyra Banks a Sports Illustratedben mutatta meg, hogyan néz ki 45 évesen bikiniben: igazi bombázó.

Tyra Banks egy jó ideje nem szerepelt semmilyen magazinban, de most visszatért, ráadásul a Sport Illustratedben. A modell bikiniben mutatta meg, hogy 45 évesen is elképesztően dögös alakja van. Sárga fürdőruhája nem sokat takar az idomaiból, a rajongók legnagyobb örömére.

Endrei Judit elárulta, hogyan tartja magát 66 évesen is jó formábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190509--endrei-judit-elarulta-hogyan-tartja-magat-66-evesen-is-jo-formaban.htmlEndrei Judit remekül tartja magát 66 évesen, elárulta, mi a titka. TV + SztárokOrigoCsepregi Éva gyászolja a kiskutyáját: így dolgozza fel a veszteségethttp://www.life.hu/sztarok/20190509-csepregi-eva-gyaszolja-kiskutyajat-igy-dolgozza-fel-a-veszteseget.htmlCsepregi Éva a kiskutyáját gyászolja, aki 14 évig volt hű társa. Elárulta, mi segít neki a veszteség feldolgozásában. TV + SztárokOrigoÁbel Anita megmutatta új párját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-abel-anita-megmutatta-uj-parjat.htmlÁbel Anita a közösségi oldalán mutatta meg új párját. TV + SztárokOrigoMegyeri Csillát egyelőre nem hívják műsorvezetőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-megyeri-csillat-egyelore-nem-hivjak-mosorvezetonek.htmlAz utóbbi időben nem láthattuk műsorvezetőként Megyeri Csillát. Most elmondta, hogy visszatér-e még a képernyőre ebben a szerepben. TV + Sztárok--Britney Spears távoltartási végzést kért a menedzsere ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-britney-spears-tavoltartasi-vegzest-kert-menedzsere-ellen.htmlBritney Spears nem élheti nyugodtan az életét, most a volt menedzsere keseríti meg a mindennapjait. TV + Sztárok--Kulcsár Edina dühös: valaki lopott az üzletükbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-kulcsar-edina-duhos-valaki-lopott-uzletukbol.htmlKulcsár Edina és férje, Csuti több vállalkozást is vezetnek. A szépségkirálynő most a közösségi oldalán fakadt ki, mert valaki lopott az egyik üzletükből. Már nem ez volt az első eset. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.