Xantus Barbara fiatalabb férfit szeret: feleségül is menne hozzá

Forrás: TV2 -
fiatal Xantus Barbara szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Xantus Barbara kivételesen nyilatkozott a magánéletéről. 

Xantus Barbara 20 évig volt Szurdi Miklós felesége, de két évtizednyi házasság után elváltak útjaik egymástól sok évvel ezelőtt. A színésznő akkor is és azóta is féltve őrzi a magánéletét, de most elárult egy-két részletet az után, hogy a színpadon olyan karaktert alakít, akinek fiatalabb szerelme van.

Xantus Barbara fiatalabb férfit szeret Forrás: TV2

"A szerelem jelen van az életemben, a karakteremhez hasonlóan egy fiatalabb férfi személyében. Nagyon boldog vagyok! Ha bebizonyosodik, hogy ő az, akihez rendeltettem, újra férjhez mennék" – idézi a Blikk a Star Magazinnak adott nyilatkozatát.

Krausz Gábor Tóth Gabi várandósságáról vallott: próbálkoztak már egy idejehttp://www.life.hu/sztarok/20190509-krausz-gabor-toth-gabi-varandossagarol-vallott-probalkoztak-mar-egy-ideje.htmlTóth Gabi és vőlegénye, Krausz Gábor séf számára is ez életük legboldogabb időszaka: az orvosok jóslatai ellenére az énekesnő várandós. TV + SztárokOrigoGáspár Virág egyre szebb – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-gaspar-virag-egyre-szebb.htmlGáspár Virág a közösségi oldalán szelfizett. TV + SztárokOrigoOscar Isaac is megérkezett Budapestrehttp://www.life.hu/sztarok/20190509-oscar-isaac-is-megerkezett-budapestre.htmlKollégájával, Jason Momoával együtt sétálgatott a belvárosban Oscar Isaac. TV + SztárokOrigoTatár Csilla elárulta, milyen volt a találkozása Kárász Róberttelhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-tatar-csilla-elarulta-milyen-volt-a-talalkozasa-karasz-roberttel.htmlTatár Csilla és Kárász Róbert 5 éve nem találkoztak, miután nem a legjobb viszonyban váltak el egymástól. Most azonban kibékültek. TV + SztárokOrigoEzért mondott igent várandóssága ellenére Tóth Gabi a TV2 felkérésérehttp://www.life.hu/sztarok/20190509-ezert-mondott-igent-varandossaga-ellenere-toth-gabi-a-tv2-felkeresere.htmlTóth Gabi, habár a fellépéseit lemondta a várandóssága miatt, a TV2 felkérésére boldogan mondott igent: tudja, hogy biztonságban lesz. TV + SztárokOrigoZenésztársai aggódnak Demjén Ferencért: már a látogatást szervezikhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-zenesztarsai-aggodnak-demjen-ferencert-mar-a-latogatast-szervezik.htmlDemjén Ferencért aggódnak a barátai, zenésztársai. Szurkolnak, hogy mielőbb felépüljön az agyérgörcsöt kapott énekes. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.