Baukó Éva gyereket akar és apát keres: "Szeretnék találni valakit, aki valódi társam lehet"

Forrás: Instagram / Baukó Éva -
család szerelem apa Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva néhány nappal ezelőtt mesélte el, hogy két évig megvezette őt szerelme, akit egy társkeresőn ismert meg. A botrányos szakítás sem szegte kedvét és újra bízik abban, hogy hamarosan megtalálja leendő gyermeke apját.

Baukó Éva nagyon vágyik már egy kisbabára, de előtte szeretné megtalálni azt a férfit, aki a társa lehet.

Baukó Éva minél hamarabb anya szeretne lenni Forrás: Instagram / Baukó Éva

„Szerencsére a férfiak nem ijedtek meg tőlem, sőt, amióta a nyilvánosság elé került a szakításom híre, rengeteg pasi írt üzenetet. Ennek örülök, és amint történik valami érdemleges, randizni fogok. Szeretnék találni valakit, aki valódi társam lehet és boldogan lenne a gyermekem apja. Harmincéves korom óta készen állok a gyermekvállalásra, csak eddig nem találtam megfelelő férfit. A testvéreimnek már vannak gyerekei, ezért néha úgy érzem, hogy elkéstem a dologgal. Az már biztos, hogy nem lehetek fiatal anyuka, de bízom benne, hogy hamarosan bejelenthetem, várandós vagyok. Talán hihetetlen, de mindent feladnék egy kisbabáért” – mesélte a Ripostnak a celeb.

Péter Szabó Szilvi testét csak rózsák takarják a legújabb fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-peter-szabo-szilvi-testet-csak-rozsak-takarjak-legujabb-fotojan.htmlNagyon szexi fotó készült Péter Szabó Szilviáról. A testét csak rózsák takarják. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoWeisz Fanni könnyekig meghatódott: iskolások tartottak róla előadásthttp://www.life.hu/sztarok/20190509-weisz-fanni-konnyekig-meghatodott-iskolasok-tartottak-rola-eloadast.htmlIskolások tartottak előadást Weisz Fanniról, ugyanis olyan, fogyatékkal élő személyt kellett választaniuk, akinek a munkásságát példaértékűnek tartják. A siket szépséget nagyon meghatotta a történet. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoEmma Roberts színésznő egy fotózáson megvillantotta a melleithttp://www.life.hu/sztarok/20190509-emma-roberts-szineszno-egy-fotozason-megvillantotta-a-melleit.htmlFélmeztelenül fotózták Emma Roberts színésznőt, a fotózásról készült werkfilmben pedig a mellbimbóját is megvillantotta. Azonnal kiszúrták a rajongók. TV + Sztárok--Stohl András táncol a forgatások szünetében – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-stohl-andras-tancol-a-forgatasok-szuneteben-video.htmlEddig csak kevesen tudhatták, hogy A Bank című vetélkedő forgatási szüneteiben imád táncolni. Ezeket pedig szintén rögzítik a kamerák. TV + SztárokOrigo58 éves lett George Clooneyhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-58-eves-lett-george-clooney.htmlGeorge Clooney 58 éves lett, és ma talán még sármosabb, mint valaha. TV + Sztárok--Kulcsár Edina dühös: valaki lopott az üzletükbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-kulcsar-edina-duhos-valaki-lopott-uzletukbol.htmlKulcsár Edina és férje, Csuti több vállalkozást is vezetnek. A szépségkirálynő most a közösségi oldalán fakadt ki, mert valaki lopott az egyik üzletükből. Már nem ez volt az első eset. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.