boldogság fotó Csobot Adél születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél kétgyermekes anyuka, és most töltötte be a 25. életévét: úgy érzi, sosem volt boldogabb.

Csobot Adél Instagram-oldalán számolt be boldogságáról. A kétgyermekes anyuka betöltötte a 25. életévét. Az énekesnő születésnapi tortája mellett pózolt a fotón, és látszik rajta, hogy egyszerűen sugárzik. „25 éves lettem. Úgy érzem, sosem voltam boldogabb! Köszönöm azoknak, akik velem vannak ma és azoknak is, akik gondolnak rám!” – írta a képhez Adél.

Jason Momoa szeretne baltát dobálni Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-jason-momoa-szerente-baltat-dobalni-budapesten.htmlJason Momoa érdekes hobbijának Budapesten is szeretne hódolni: keresi a megfelelő helyet. TV + Sztárok--Vasvári Vivi megműttetné orrát, de orvosa nem vállaljahttp://www.life.hu/sztarok/20190510-vasvari-vivi-megmuttetne-orrat-de-orvosa-nem-vallalja.htmlVasvári Vivi nem veti meg a plasztikai beavatkozásokat, és ezt nem is titkolja. A luxusfeleség az orrát is megcsináltatná, de az orvosa nem vállalja. TV + SztárokOrigoMeztelenül futkározott egy játékos a Bezár a bazár című műsorban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-meztelen-futkarozott-egy-jatekos-a-bezar-a-bazar-cimu-musorban-video.htmlA Bezár a bazár című TV2-es produkcióban sok mindent láthattunk már, de olyat, ami csütörtök este történt, még soha...TV + SztárokOrigoBaukó Éva gyereket aka és apát keres: "Szeretnék találni valakit, aki valódi társam lehet"http://www.life.hu/sztarok/20190510-bauko-eva-gyereket-aka-es-apat-keres-szeretnek-talalni-valakit-aki-valodi-tarsam-lehet.htmlBaukó Éva néhány nappal ezelőtt mesélte el, hogy két évig megvezetette őt szerelme, akit egy társkeresőn ismert meg. A botrányos szakítás sem szegte kedvét és újra bízik abban, hogy hamarosan megtalálja leendő gyermeke apját.TV + Sztárok--Péter Szabó Szilvi testét csak rózsák takarják a legújabb fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-peter-szabo-szilvi-testet-csak-rozsak-takarjak-legujabb-fotojan.htmlNagyon szexi fotó készült Péter Szabó Szilviáról. A testét csak rózsák takarják. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoStohl András táncol a forgatások szünetében – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-stohl-andras-tancol-a-forgatasok-szuneteben-video.htmlEddig csak kevesen tudhatták, hogy A Bank című vetélkedő forgatási szüneteiben imád táncolni. Ezeket pedig szintén rögzítik a kamerák. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.