Ezt üzente férjének a távolból Ördög Nóra

forgatás Nánási Pál Ázsia Ördög Nóra Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra Ázsiából üzent férjének, Nánási Pálnak.

Ördög Nóra a barátaival fotózkodott, a közös képet pedig fel is töltötte a közösségi oldalára. Elárulta, lassan véget ér az Ázsia Expressz második évadának forgatása és ideje hazaindulniuk. Köszönetet mondott azoknak, akik a nehéz időszakban is vele voltak és egyúttal üzenet a férjének is.

Nánási Pál, neked egy külön regény is kevés lenne, hogy köszönetet mondjak... Nemsokára indulunk haza.”

5 sztár, aki autóbalesetben vesztette életét: Paul Walker és James Dean is így hunyt elhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-5-sztar-aki-autobalesetben-vesztette-eletet-paul-walker-es-james-dean-is-igy-hunyt-el.htmlOrigoDNS-tesztet csináltatott Pápai Jocihttp://www.life.hu/sztarok/20190510-dns-tesztet-csinaltatott-papai-joci.htmlKülönös dologra derült fény Pápai Joci DNS-tesztje során. TV + Sztárok--A Bezár a bazár!-ban minden idők leggyorsabban beszélő testvérpárja okozott zavarthttp://www.life.hu/sztarok/20190510-a-bezar-a-bazarban-minden-idok-leggyorsabban-beszelo-testverparja-okozott-zavart.htmlA Bezár a bazár! játékosai nem könnyítették meg a műsorvezetők helyzetét: ők minden idők leggyorsabban beszélő versenyzői. TV + SztárokOrigoJason Momoa szeretne baltát dobálni Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-jason-momoa-szerente-baltat-dobalni-budapesten.htmlJason Momoa érdekes hobbijának Budapesten is szeretne hódolni: keresi hozzá a megfelelő helyet. TV + Sztárok--Vasvári Vivi megműttetné az orrát, ám az orvosa nem vállaljahttp://www.life.hu/sztarok/20190510-vasvari-vivi-megmuttetne-orrat-de-orvosa-nem-vallalja.htmlVasvári Vivi imádja a plasztikai beavatkozásokat, és ezt nem is titkolja. A luxusfeleség az orrát is megműttetné, de az orvosa nem vállalja. TV + SztárokOrigoMeztelenül futkározott egy játékos a Bezár a bazár! című műsorban – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-meztelen-futkarozott-egy-jatekos-a-bezar-a-bazar-cimu-musorban-video.htmlA Bezár a bazár! című TV2-es produkcióban sok mindent láthattunk már, de olyat, ami csütörtök este történt, még soha... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.