Kikapcsolták az áramot Vasvári Vivienék otthonában

Forrás: Vasvári Vivien / Instagram -
áram szolgáltató Vasvári Vivien otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tartozásra hivatkozva kikapcsolta a szolgáltató az áramot Vasvári Vivienék lakásában.

Vasvári Vivien családjának lakásában kikapcsolták az áramot. A Feleségek luxuskivitelben című valóságshow egykori sztárja állítja, nem tudott arról, hogy elmaradásuk lett volna, ha pedig mégis, a szolgáltató nem értesítette erről őket.

Először azt hittem, ez csak valami vicc. Soha egyetlen számlával nem csúsztunk, és az sem fordult még elő, hogy ne fizettünk volna be valamit. Nem akarok felvágni, de látszik rajtunk, hogy nem vagyunk csórók, azaz nem egy pár ezer forintos számlán akarunk nyerészkedni. Egyszer csak kopogtak, ott volt a szakember, aki közölte, egy régebbi számla nincs befizetve, ezért azonnal lekapcsolja nálunk az áramot. Hiába kértem, hogy ne tegye, nem lehetett meghatni. (...) Nagyon ideges voltam, mert bár nem vagyok kényes, szóval nem az volt a legnagyobb bajom, hogy nem tudok hajat mosni és szárítani, hanem hogy a gyerekeket hogyan fürdetem meg, vagy hogy Edwardnak hogyan adok vacsorát, hiszen ő még tápszert kap, ahhoz viszont forró víz kell. Végül termoszban hoztam haza, hogy tudjon vacsorázni a fiam” – nyilatkozta a Blikknek Vasvári Vivien, aki még aznap intézkedett, befizették az elmaradást, így egy nappal később újra volt náluk áram.

Vasvári Vivienéknél kikapcsolták az áramot Forrás: Vasvári Vivien / Instagram
Csobot Adél 25 éves lett: nagyon boldoghttp://www.life.hu/sztarok/20190510-csobot-adel-25-eves-lett-nagyon-boldog.htmlCsobot Adél kétgyermekes anyuka, és most töltötte be a 25. életévét: úgy érzi, sosem volt boldogabb. TV + SztárokOrigoPéter Szabó Szilvi testét csak rózsák takarják a legújabb fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-peter-szabo-szilvi-testet-csak-rozsak-takarjak-legujabb-fotojan.htmlNagyon szexi fotó készült Péter Szabó Szilviáról. A testét csak rózsák takarják. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoJason Momoa szeretne baltát dobálni Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-jason-momoa-szerente-baltat-dobalni-budapesten.htmlJason Momoa érdekes hobbijának Budapesten is szeretne hódolni: keresi a megfelelő helyet. TV + Sztárok--Tyra Banks nagyon dögös bikiniben: 45 évesen is szexi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-tyra-banks-nagyon-dogos-bikiniben-45-evesen-is-szexi.htmlTyra Banks a Sports Illustratedben mutatta meg, hogyan néz ki 45 évesen bikiniben: igazi bombázó. TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowski teljesen meztelenül mutatta meg magát – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-emily-ratajkowski-teljesen-meztelenul-mutatta-meg-magat.htmlEmily Ratajkowski nem bírja sokáig elviselni magán a ruhát: idomait a haja takarja. TV + SztárokOrigoVajna Timi belevetette magát a munkábahttp://www.life.hu/sztarok/20190509-vajna-timi-belevetette-magat-a-munkaba.htmlVajna Timi egy budapesti bevásárlóközpontban árulta a fánkját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.