Luann de Lesseps tévésztár szexi nővérke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi fotót posztolt az amerikai tévés személyiség, Luann de Lesseps.

Az amerikai Feleségek luxuskivitelben valóságshow sztárja, Luann de Lesseps szexi fotót osztott meg a közösségi oldalán. Az 53 éves celeb, aki korábban Alexandre de Lesseps gróf felesége volt, nővérkeruhába bújt és kolléganője mellkasát vizsgálja egy sztetoszkóppal.

Oláh Ibolya megunta a visszavonultságot, visszatér a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20190510-olah-ibolya-megunta-a-visszavonultsagot-visszater-a-szinpadra.htmlHárom évre eltűnt a nyilvánosság elől Oláh Ibolya. Az énekesnő most bejelentette, hogy visszatér a színpadra, számos új dologgal készül. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKikapcsolták az áramot Vasvári Vivienék otthonábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-kikapcsoltak-az-aramot-vasvari-vivenek-otthonaban.htmlTartozásra hivatkozva kikapcsolta a szolgáltató az áramot Vasvári Vivienék lakásában. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni könnyekig meghatódott: iskolások tartottak róla előadásthttp://www.life.hu/sztarok/20190509-weisz-fanni-konnyekig-meghatodott-iskolasok-tartottak-rola-eloadast.htmlIskolások tartottak előadást Weisz Fanniról, ugyanis olyan, fogyatékkal élő személyt kellett választaniuk, akinek a munkásságát példaértékűnek tartják. A siket szépséget nagyon meghatotta a történet. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoEmma Roberts színésznő egy fotózáson megvillantotta a melleithttp://www.life.hu/sztarok/20190509-emma-roberts-szineszno-egy-fotozason-megvillantotta-a-melleit.htmlFélmeztelenül fotózták Emma Roberts színésznőt, a fotózásról készült werkfilmben pedig a mellbimbóját is megvillantotta. Azonnal kiszúrták a rajongók. TV + Sztárok--Stohl András táncol a forgatások szünetében – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-stohl-andras-tancol-a-forgatasok-szuneteben-video.htmlEddig csak kevesen tudhatták, hogy A Bank című vetélkedő forgatási szüneteiben imád táncolni. Ezeket pedig szintén rögzítik a kamerák. TV + SztárokOrigo58 éves lett George Clooneyhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-58-eves-lett-george-clooney.htmlGeorge Clooney 58 éves lett, és ma talán még sármosabb, mint valaha. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.