Vasvári Vivi megműttetné az orrát, ám az orvosa nem vállalja

Forrás: Szegedi-Vasvári Vivien / Instagram -
orr műtét Vasvári Vivien plasztika orvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivi imádja a plasztikai beavatkozásokat, és ezt nem is titkolja. A luxusfeleség az orrát is megműttetné, de az orvosa nem vállalja.

A luxusfeleség sosem titkolta, hogy bizony igénybe veszi a plasztikai műtétek adta lehetőségeket, és szívesen fekszik kés alá a tökéletes külső eléréséért. Most kiderült, hogy az orrát is szívesen átszabatná, ám az orvosa nem vállalja a beavatkozást.

Vasvári Vivi szívesen megműttetné az orrát Forrás: Szegedi-Vasvári Vivien / Instagram

Vivi egyik rajongója jegyezte meg a fotója alatt, hogy másként néz ki az orra, és érdeklődött, megvolt-e már a műtét, az erre adott válaszból derült ki, hogy nem, és egyelőre nem is lesz. „Nincs megcsináltatva, pedig akarnám, de nem vállalja az orvosom, mert szerinte semmi baj vele” – írta Vivi.

Meztelenül futkározott egy játékos a Bezár a bazár című műsorban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-meztelen-futkarozott-egy-jatekos-a-bezar-a-bazar-cimu-musorban-video.htmlA Bezár a bazár című TV2-es produkcióban sok mindent láthattunk már, de olyat, ami csütörtök este történt, még soha...TV + SztárokOrigoBaukó Éva gyereket aka és apát keres: "Szeretnék találni valakit, aki valódi társam lehet"http://www.life.hu/sztarok/20190510-bauko-eva-gyereket-aka-es-apat-keres-szeretnek-talalni-valakit-aki-valodi-tarsam-lehet.htmlBaukó Éva néhány nappal ezelőtt mesélte el, hogy két évig megvezetette őt szerelme, akit egy társkeresőn ismert meg. A botrányos szakítás sem szegte kedvét és újra bízik abban, hogy hamarosan megtalálja leendő gyermeke apját.TV + Sztárok--Péter Szabó Szilvi testét csak rózsák takarják a legújabb fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-peter-szabo-szilvi-testet-csak-rozsak-takarjak-legujabb-fotojan.htmlNagyon szexi fotó készült Péter Szabó Szilviáról. A testét csak rózsák takarják. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoTyra Banks nagyon dögös bikiniben: 45 évesen is szexi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-tyra-banks-nagyon-dogos-bikiniben-45-evesen-is-szexi.htmlTyra Banks a Sports Illustratedben mutatta meg, hogyan néz ki 45 évesen bikiniben: igazi bombázó. TV + SztárokOrigoStohl András táncol a forgatások szünetében – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-stohl-andras-tancol-a-forgatasok-szuneteben-video.htmlEddig csak kevesen tudhatták, hogy A Bank című vetélkedő forgatási szüneteiben imád táncolni. Ezeket pedig szintén rögzítik a kamerák. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni könnyekig meghatódott: iskolások tartottak róla előadásthttp://www.life.hu/sztarok/20190509-weisz-fanni-konnyekig-meghatodott-iskolasok-tartottak-rola-eloadast.htmlIskolások tartottak előadást Weisz Fanniról, ugyanis olyan, fogyatékkal élő személyt kellett választaniuk, akinek a munkásságát példaértékűnek tartják. A siket szépséget nagyon meghatotta a történet. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.