Visszavonul Nagy László kézilabdázó

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Uwe Anspach -
kézilabdázó visszavonulás Nagy László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy László kézilabdázó bejelentette visszavonulását. 

Nagy László, az egyik legjobb magyar kézilabdázó bejelentette, hogy visszavonul: könnyek között közölte a szomorú hírt a Telekom székházában.

Nagy László visszavonul Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Uwe Anspach

„Harminc év kézilabda és huszonkét év profi pályafutás után szeretném bejelenteni, hogy visszavonulok... Köszönetet mondok csapataimnak, edzőimnek és családomnak. Rengeteget köszönhetek nekik. Szeretnék bajnoki címmel és BL-arannyal búcsúzni” – idézi a Blikk a kézilabdázót.

Így néz ki Freddie Mercury húga, Kashmira Cookehttp://www.life.hu/sztarok/20190510-igy-nez-ki-freddie-mercury-huga-kashmira-cooke.htmlMegmutatjuk, hogyan néz ki Freddie Mercury 67 éves húga, Kashmira Cooke. TV + Sztárok--Oláh Ibolya megunta a visszavonultságot, visszatér a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20190510-olah-ibolya-megunta-a-visszavonultsagot-visszater-a-szinpadra.htmlHárom évre eltűnt a nyilvánosság elől Oláh Ibolya. Az énekesnő most bejelentette, hogy visszatér a színpadra, számos új dologgal készül. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKikapcsolták az áramot Vasvári Vivienék otthonábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-kikapcsoltak-az-aramot-vasvari-vivenek-otthonaban.htmlTartozásra hivatkozva kikapcsolta a szolgáltató az áramot Vasvári Vivienék lakásában. TV + SztárokOrigoCsobot Adél 25 éves lett: nagyon boldoghttp://www.life.hu/sztarok/20190510-csobot-adel-25-eves-lett-nagyon-boldog.htmlCsobot Adél kétgyermekes anyuka, és most töltötte be a 25. életévét: úgy érzi, sosem volt boldogabb. TV + SztárokOrigoJason Momoa szeretne baltát dobálni Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-jason-momoa-szerente-baltat-dobalni-budapesten.htmlJason Momoa érdekes hobbijának Budapesten is szeretne hódolni: keresi hozzá a megfelelő helyet. TV + Sztárok--Meztelenül futkározott egy játékos a Bezár a bazár! című műsorban – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190510-meztelen-futkarozott-egy-jatekos-a-bezar-a-bazar-cimu-musorban-video.htmlA Bezár a bazár! című TV2-es produkcióban sok mindent láthattunk már, de olyat, ami csütörtök este történt, még soha... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.