Lippai Marianna törölte magát a Facebookról az őt ért támadások után

Forrás: Facebook/Lippai Marianna -
motivációs tréner Lippai Marianna Facebook törlés közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt gyermeke sírjánál szelfizett Lippai Marianna motivációs tréner, aki a webshopja linkjét is a poszt mellé szúrta. Sokan támadták, most törölte Facebook-profilját. 

Ahogy mi is megírtuk, Lippai Marianna motivációs tréner elhunyt gyermeke sírjánál szelfizett, a poszthoz írt szöveghez pedig a webshopja linkjét is odabiggyesztette. Ez nemcsak követőinél, hanem számos ismert embernél is kiverte a biztosítékot.

Joshi Bharat nyílt levelet írt neki, Sebestyén Balázs pedig kijelentette, hogy többet nem hajlandó vele előadást tartani. Lippai Marianna ezek után úgy döntött, hogy törli Facebook-oldalát. Még a törlés előtt írt egy búcsúzó szöveget, amelyet Tibi atya blogja vett észre.

Lippai Marianna törölte magát a Facebookról Forrás: Facebook/Lippai Marianna

Azt írják, mivel már lementeni nem tudták, így hivatkozni nem tudnak rá, de a tartalmát összefoglalták.

„Ő egy egyszerű nő, aki mindent a hitével ért el, de sajnos ez egy ilyen társadalom, sok a rosszakaró” – idézi a nőt a blog. Lippai Marianna azt írta, hogy senkinek nincs joga őt kritizálni, amíg nem csinálták végig azt, amit ő. Vannak, akik a sárdobáláshoz értenek, de ő továbbra is pozitív marad. Bejegyzésének végére is beszúrta a webshopja linkjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.