Így néztek ki az Agymenők sztárjai, mielőtt híressé váltak: rájuk sem ismernénk

Kunal Nayyar Jim Parsons Johnny Galecki Agymenők kaley Cuoco Simon Helberg Mayim Bialik Melissa Ivy Rauch
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerte a világon meghódították az emberek szívét az Agymenők szereplői. Az elmúlt több mint 10 évben családtaggá váltak a karakterek a nézők otthonaiban, szinte már nem is emlékszünk azokra az időkre, amikor még nem ismertük ezeket a szeretnivaló kockákat és a barátnőiket. Így néztek ki a főszereplők akkor, amikor még nem voltak híresek.

Jim Parsons, vagyis Sheldon Cooper

A sorozat egyik kulcsfiguráját alakítja az isteni tehetséggel megáldott színész, akinek az Agymenők előtt nem volt nagy sikert hozó szerepe. A karrierje tehát ezzel a sorozattal indult be, talán éppen ezért volt ő az, aki nem akarta tovább a legrigolyásabb karaktert alakítani.

Jim Parsons Forrás: Instagram/therealjimparsons, The Big Bang Theory/CBS


Mayim Bialik, vagyis Amy Farrah Fowler

Mayim Bialik fiatalon kezdte a színészkedést, de kétségtelen, hogy a leginkább testhezálló szerepet az Agymenőkben játszotta. A neurológust alakító színésznő ugyanis a valódi életben is tudós, és a valóságban is neurológus.

Mayim Bialik Forrás: Instagram/missmayim, The Big Bang Theory/CBS


Johnny Galecki, vagyis Leonard Hofstadter

Johnny Galecki első komoly és nagyobb ismertséget hozó szerepét a Roseanne című sorozatban kapta, amelyben 1997-ig szerepelt. Ezután azonban csak kisebb szerepeket kapott, amíg el nem indult az Agymenők. Az általa alakított karakter, Leonard Hofstadter áll a legközelebb a kockák közül az átlagemberek világához.

Johnny Galecki Forrás: Instagram/sanctionedjohnnygalecki, The Big Bang Theory/CBS


Kaley Cuoco, vagyis Penny Hofstadter

Fiatalkora óta színészkedik, de igazán fontos szerepet az Agymenők előtt nem kapott Kaley Cuoco. Penny karaktere azonban Kaley karrierjét is beindította. Cuoco három filmszerepet kapott 2010-ben és 2011-ben. Az I Hopban és Wanda szerepében a The List Ride-ban tűnt fel.

Kaley Cuoco Forrás: 20th Century Fox, The Big Bang Theory/CBS


Simon Helberg, vagyis Howard Wolowitz

A nőcsábász, de állandó visszautasításokat bezsebelő kocka karakterét Simon Helberg formálta meg, akinek szintén az Agymenők hozta el a várva várt sikert, habár már azelőtt is voltak kisebb szerepei. Bár ismertséget igen, nagy lehetőségeket egyelőre nem hozott számára a sorozat.

Simon Helberg Forrás: Seth Poppel/Yearbook Library, The Big Bang Theory/CBS


Melissa Ivy Rauch, vagyis Bernadette Rostenkowski-Wolowitz

Melissa elsőként a 3. évadban tűnt fel a sorozatban, és csak a negyedik évadtól vált állandó szereplővé. Az alacsony termetű mikrobiológus karaktere Melissa első színészi sikere, ugyan nem a legelső szerepe.

Melissa Ivy Rauch Forrás: Instagram/themelissarauch, The Big Bang Theory/CBS


Kunal Nayyar, vagyis Rajesh Koothrappali

Az indai származású angol színész karrierje reklámokkal kezdődött, valamint a színpadon, de igazán az Agymenőkkel indult be. Ügynöke biztatására részt vett a szereplőválogatáson, amely sikerrel zárult: megkapta a nőkkel beszélni képtelen asztrofizikus szerepét.

Kunal Nayyar Forrás: Instagram/kunalkarmanayyar, The Big Bang Theory/CBS
Hosszú Katinka: "Sokszor úgy érzem, hogy még nem nőttem fel"http://www.life.hu/sztarok/20190513-hosszu-katinka-sokszor-ugy-erzem-hogy-meg-nem-nottem-fel.htmlA Duna Arénában rendezték meg az úszósport első Bajnokok Ligáját, ahol a világ legjobb úszói mérkőztek meg, népszerűsítve ezzel a sportágukat. Természetesen Hosszú Katinka is medencébe ugrott, vasárnap pedig már három arannyal a nyakában szállt ki a medencéből. Egy rövid interjúban mondta el, miért szükséges még népszerűsíteni az úszást.TV + SztárokOrigoKelemen Anna a letiltás után bugyi nélkül tért vissza az Instagramra (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190513-kelemen-anna-a-letiltas-utan-bugyi-nelkul-tert-vissza-az-instagramra-18.htmlNéhány nappal ezelőtt Kelemen Annát letiltotta az Instagram a túl sok erotikus tartalom miatt. Most egy bugyi nélküli fotóval tért vissza. TV + Sztárok--Rácz Jenő séf ismét szerelmes: még friss a kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190513-racz-jeno-sef-ismet-szerelmes-meg-nagyon-friss-a-kapcsolata.htmlRácz Jenő séf ismét szerelmes: hosszú szingliség után talált rá újra a boldogság. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra visszatért Ázsiából: sírva ölelte magához gyermekeit a reptérenhttp://www.life.hu/sztarok/20190513-ordog-noa-visszatert-azsiabol-sirva-olelte-magahoz-gyermekeit-a-repteren.htmlAz Ázsia Expressz második részének elhúzódó forgatása miatt Ördög Nóra elszakadt a családjától: sírva ölelte magához őket a reptéren, amikor újra találkoztak. TV + SztárokOrigoFehérneműben fotózták Baukó Éváthttp://www.life.hu/sztarok/20190512-fehernemuben-fotoztak-bauko-evat-instagram.htmlFehérneműs képekhez állt modellt Baukó Éva. Az évekkel ezelőtt a ValóVilágban megismert lány ismét megmutatta a testét. TV + SztárokOrigoPalácsik Lilla megmutatta, hogyan telik egy napjahttp://www.life.hu/sztarok/20190512-palacsik-lilla-megmutatta-hogyan-telik-egy-napja.htmlVajna Timi húgának nincs ideje unatkozni, hiszen elismert fotósként dolgozik. Lilla Instagram-bejegyzésében osztotta meg, mivel töltötte egy napját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.