Újra szerelmes Gesztesi Károly: egy fiatal színésznő lehet a párja

Forrás: TV2 -
párkapcsolat Gesztesi Károly szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Színházi körökben az a hír járja, hogy Gesztesi Károly újra szerelmes: egy fiatal színésznő fejét csavarta el.

A Bors több forrásból is úgy tudja, hogy az 55 éves Gesztesi Károly már nem szingli, egy kolléganőjébe szeretett bele. A lap egyik informátora azt mondta, már egy ideje tudni lehet, hogy több van köztük munkakapcsolatnál, de hivatalosan még nem vállalják a szerelmüket. Gesztesi új szerelmes 21 évvel fiatalabb a színésznél, számos darabban játszik és több nagy sikerű együttes vokalistája is.

Gesztesi Károly lehet, hogy már nem szingli Forrás: TV2

A lap megkereste Gesztesit is, aki így nyilatkozott:
„Nincs mit tagadnom, még mindig vonzódom a fiatal csajokhoz, jól érzem magam a társaságukban. Mások is feltették a kérdést, illetve tényként közölték velem, hogy új, fiatal barátnővel próbálom tovább édesíteni az amúgy sem keserű napjaimat. Hallottam arról is, hogy egyik kolléganőm a szerencsés áldozat. Erre csak annyit mondhatok, közel kétszáz alkalommal mutattuk már be az ország számtalan városában A miniszter félrelép című darabot, és mivel a társulat szinte mindig ugyanabban az összeállításban turnézik, nem volt nehéz összehozni valakit valakivel. Egyébként hála istennek arról is hallottam már, hogy rengeteget látnak engem nálam sokkal fiatalabb hölgyek társaságában. Nincs mit cáfolnom, mindössze annyit pontosítanék, hogy a tanítványaim között akadnak fiúk is, akikkel legalább annyiszor kvaterkázom a szinkronórák után, mint a lányokkal. Szóval, igenis megfiatalodom a gyerekek, a tanítványaim között és ígérem, ezután is látni fognak minket a néha kimerítő tanórák után, amint jókedvűen kiengedjük a gőzt.”

Kiss Ramóna utálta Som-Balogh Edinát, amikor megismerkedtekhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-kiss-ramona-utalta-sombalogh-edinat-amikor-megismerkedtek.htmlVisszatért a képernyőre gyermeke születése után Kiss Ramóna. Első adásában pedig el is árulta, hogy utálta Som-Balogh Edinát, amikor együtt kezdtek játszani a Barátok köztben. TV + Sztárok--Kiss Ramóna utálta Som-Balogh Edinát, amikor megismerkedtekhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-kiss-ramona-utalta-sombalogh-edinat-amikor-megismerkedtek.htmlVisszatért a képernyőre gyermeke születése után Kiss Ramóna. Első adásában pedig el is árulta, hogy utálta Som-Balogh Edinát, amikor együtt kezdtek játszani a Barátok köztben. TV + Sztárok--Palácsik Lilla megmutatta, hogyan telik egy napjahttp://www.life.hu/sztarok/20190512-palacsik-lilla-megmutatta-hogyan-telik-egy-napja.htmlVajna Timi húgának nincs ideje unatkozni, hiszen elismert fotósként dolgozik. Lilla Instagram-bejegyzésében osztotta meg, mivel töltötte egy napját. TV + SztárokOrigoFehérneműben fotózták Baukó Éváthttp://www.life.hu/sztarok/20190512-fehernemuben-fotoztak-bauko-evat-instagram.htmlFehérneműs képekhez állt modellt Baukó Éva. Az évekkel ezelőtt a ValóVilágban megismert lány ismét megmutatta a testét. TV + SztárokOrigoHernádi Judit a szerelmeiről és az életéről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190509-hernadi-judit-szerelmeirol-es-eleterol-vallott.htmlHernádi Judit nem bánja elmúlt szerelmeit, mert mindegyik akkor ért véget, amikor kellett, bár bevallotta, nem boldog, és nem tervez hosszú távra. TV + Sztárok--Katie Price hatalmasat bulizott: felnőttfilmbe illő jeleneteket produkált (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190511-katie-price-hatalmasat-bulizott-felnottfilmbe-illo-jeleneteket-produkalt-18.htmlNem titok, hogy az ötgyermekes édesanya, Katie Price igazi botrányhős. Mindig kész megmutatni bőszen plasztikázott idomait, így tett most is, amikor egy buliban egy nőimitátor csüngött a mellén. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.