Különleges ajándékot kapott a Disney-től Meghan hercegné és Harry herceg

Forrás: AFP/Dominic Lipinski -
Meghan Markle ajándék Disney Archie Harrison Mountbatten-Windsor Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges ajándékkal lepte meg a Disney Meghan hercegné és Harry herceg újszülött kisfiát, Archie-t.

Belekomponálta kisfilmjébe Meghan hercegné és Harry herceg kisfiát, Archie-t a Disney. A társaság ezzel a kedves gesztussal szeretne gratulálni a hercegi párnak első gyermekük születéséhez.

A videóban Micimackó játssza a főszerepet és feltűnnek benne a büszke szülők is. Mint köztudott, Meghan hercegnének ez a kedvenc meséje.

Mutatjuk!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Winnie the Pooh visited Harry, Meghan, and Archie Harrison : Disney

HELLO! Magazine (@hellomag) által megosztott bejegyzés,

Így néz ki most a t.A.T.u egykori énekesnője, Julija Volkova – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-igy-nez-ki-most-a-t-a-t-u-egykori-enekesnoje-julija-volkova.htmlA t.A.T.u-val lett híres Julija Volkova, de mára Instagram-sztárrá vált: rá sem lehet ismerni, annyira megváltozott. TV + SztárokOrigoAiko hercegnő örök magányra van ítélve: nincs nemes férfi, akihez hozzámehetnehttp://www.life.hu/sztarok/20190514-aiko-hercegno-orok-maganyra-van-itelve-nincs-nemes-ferfi-akihez-hozzamehetne.htmlAiko hercegnő Naruhito japán császár és felesége, Ovada Maszako egyetlen gyermeke és egyben várhatóan a világ legmagányosabb hercegnője. A 17 éves fiatal ugyanis nem remélhet szerelmet. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee elárulta, mi a helyzet a magánéletévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-ganxsta-zolee-elarulta-mi-a-helyzet-a-maganeletevel.htmlA kemény rapper szerelmes versekkel árasztotta el a közösségi oldalait, ezért faggatták ki őt magánéletéről. Elárulta, mi a helyzet. TV + Sztárok--Jennifer Lopez és Marc Anthony kislánya dalra fakadt – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-jennifer-lopez-es-marc-anthony-kislanya-dalra-fakadt.htmlÚgy tűnik, Jennifer Lopez és Marc Anthony kislánya, Emme örökölte szülei gyönyörű hangját. TV + Sztárok--Eszenyi Enikő bikiniben mutatta meg a testét – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-eszenyi-eniko-bikiniben-mutatta-meg-testet.htmlEszenyi Enikő tőle szokatlan képet posztolt az Instagram-oldalára: megmutatta a testét bikiniben. TV + Sztárok--Dühöngtek a rajongók Majka veszprémi koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-duhongtek-a-rajongok-majka-veszpremi-koncertjen.htmlA rendőrségnek egy komplett városrészt kellett lezárnia, annyian mentek ki Majka ingyenes koncertjére Veszprémben. Sokan azonban kiakadtak, mert a környező kis utcákban rekedtek, így nem láthattak semmit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.