Britney Spears most apját vádolja állapota miatt

Forrás: Getty Images/2017 Scott Dudelson/Scott Dudelson -
család Britney Spears bíróság pszichiátria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears immár az édesapját vádolja azzal, hogy akarata ellenére vitte be őt a pszichiátriára.

Zajlik az élet Britney Spears körül, de sajnos nem pozitív értelemben. Mint ismeretes, az énekesnő néhány hete újra idegösszeomlást kapott és 30 napot kellett pszichiátrián töltenie. Közben az édesanyja a bírósághoz fordult, szeretne ő is részt venni lánya gyámságában, ugyanis az énekesnő mostani gyámja, az édesapja, az utóbbi időben szintén betegeskedik.

Britney Spears most apját vádolja Forrás: Getty Images/2017 Scott Dudelson/Scott Dudelson

A család a minap járt a bíróságon, ahol az énekesnő meglepő kijelentést tett, apját vádolta meg azzal, hogy gyógyszereket vetetett be vele és akarata ellenére vitte be a pszichiátriára. Ez azért is érdekes, mert eddig mindenki úgy tudta, apa és lánya között nagyon szoros a kapcsolat.

Közben a rajongók elindították a Free Britney, azaz a Szabadítsuk ki Britney-t kampányt, hogy az énekesnő hadd döntsön saját sorsáról és szüntessék meg a gyámságot – számolt be róla a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.