ByeAlex elárulta, honnan kapta a nevét

Forrás: RTL Klub -
dédapa név ByeAlex névválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vicces történetet osztott meg közösségi oldalán ByeAlex. Elárulta, honnan kapta a nevét. 

Közösségi oldalán mesélt el egy családi történetet ByeAlex. Elárulta, honnan kapta a nevét. Mármint nem a művésznevét, hanem az anyakönyvezettet.

„Egyszer dédnagyapámat apámék megkérdezték, mi legyen unokája neve? (Én voltam épp születésben...)
Azt felelte: - Ami lesz, a' lesz!
Én Alex lettem... A húgom Amarilla, akit Aminak nevezünk! Jövendölés volt?” – osztotta meg a közösségi oldalán ByeAlex az aranyos családi történetet.

Gyönyörű nőbe szerelmes James Middletonhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-gyonyoru-nobe-szerelmes-james-middleton.htmlAz Instagramon is felvállalta új párját James Middleton. TV + Sztárok--Somló Tamás özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér elárulta, nem keres olyan férfit, mint a néhai férjehttp://www.life.hu/sztarok/20190514-somlo-tamas-ozvegye-keszthelyi-gyongyver-elarulta-nem-keres-olyan-ferfit-mint-a-nehai-ferje.htmlSomló Tamás özvegye elárulta, nem keres olyan férfit, mint amilyen a néhai férje volt. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most a t.A.T.u egykori énekesnője, Julija Volkova – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-igy-nez-ki-most-a-t-a-t-u-egykori-enekesnoje-julija-volkova.htmlA t.A.T.u-val lett híres Julija Volkova, de mára Instagram-sztárrá vált: rá sem lehet ismerni, annyira megváltozott. TV + SztárokOrigoAiko hercegnő örök magányra van ítélve: nincs nemes férfi, akihez hozzámehetnehttp://www.life.hu/sztarok/20190514-aiko-hercegno-orok-maganyra-van-itelve-nincs-nemes-ferfi-akihez-hozzamehetne.htmlAiko hercegnő Naruhito japán császár és felesége, Ovada Maszako egyetlen gyermeke és egyben várhatóan a világ legmagányosabb hercegnője. A 17 éves fiatal ugyanis nem remélhet szerelmet. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee elárulta, mi a helyzet a magánéletévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-ganxsta-zolee-elarulta-mi-a-helyzet-a-maganeletevel.htmlA kemény rapper szerelmes versekkel árasztotta el a közösségi oldalait, ezért faggatták ki őt magánéletéről. Elárulta, mi a helyzet. TV + Sztárok--Jennifer Lopez és Marc Anthony kislánya dalra fakadt – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-jennifer-lopez-es-marc-anthony-kislanya-dalra-fakadt.htmlÚgy tűnik, Jennifer Lopez és Marc Anthony kislánya, Emme örökölte szülei gyönyörű hangját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.