kilakoltatás orvos Bíró Ica
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bíró Ica nincs jól, teljesen kikészült az elmúlt időszakban.

Mint arról már beszámoltunk, egy nap alatt két ingatlanját vitte el a végrehajtó Bíró Icától. Az egykori fitneszlady azóta ideiglenesen korábbi fodrászszalonjában húzza meg magát. A kamerák előtt most elárulta, nem érzi jól magát, teljesen kikészült az elmúlt időszakban.

Idegileg ki vagyok készülve. Orvos kezel. Idegösszeomlás és minden más... De azt mondták, csak akkor fogok meggyógyulni, ha pihenek, relaxálok. Ráadásul ebben az állapotban, amikor egy embert kifosztanak úgy, hogy a rendelkezésemre álló dokumentumok alapján nagyon úgy néz ki, hogy bűncselekmény áll a háttérben..." – utalt arra az RTL Klub Fókuszában, hogy az árverési vevők nem fizettek időben, és szerinte így az egész eljárás jogtalan, meg kell ismételni.

Bíró Ica nincs jól Forrás: RTL Klub
Kárpáti Rebeka kiakadt, hogy Pápai Joci nem jutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébehttp://www.life.hu/sztarok/20190515-karpati-rebeka-kiakadt-hogy-papai-joci-nem-jutott-az-eurovizios-dalfesztival-dontojebe.htmlKárpáti Rebeka a közösségi oldalán fakadt ki amiatt, hogy Pápai Joci nem jutott tovább az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjéből. TV + SztárokOrigoGeorge Clooney azt mondta Ben Afflecknek, hogy ne vállalja el Batman szerepéthttp://www.life.hu/sztarok/20190515-george-clooney-azt-mondta-ben-afflecknek-hogy-ne-vallalja-el-batman-szerepet.htmlAkik szeretik a szuperhősökkel kapcsolatos filmeket, tudhatják, hogy George Clooney és Ben Affleck is tündökölt Batman szerepében. Ám azt csak kevesen tudják, hogy Clooney nem akarta, hogy Affleck is felöltse a denevérjelmezt. TV + Sztárok--Gáspár Evelin szexi fekete fürdőruhában videószelfizett: micsoda testhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-gaspar-evelin-szexi-fekete-furdoruhaban-videoszelfizett-micsoda-test.htmlGáspár Evelin méltán lehet büszke alakjára, ugyanis az elmúlt években óriási változásokon esett át. Az egykor duci kislányból bombanővé vált. Ismét megmutatta, hogy a kemény edzés eredményes.TV + SztárokOrigoGyönyörű nőbe szerelmes James Middletonhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-gyonyoru-nobe-szerelmes-james-middleton.htmlAz Instagramon is felvállalta új párját James Middleton. TV + Sztárok--Somló Tamás özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér elárulta, nem keres olyan férfit, mint a néhai férjehttp://www.life.hu/sztarok/20190514-somlo-tamas-ozvegye-keszthelyi-gyongyver-elarulta-nem-keres-olyan-ferfit-mint-a-nehai-ferje.htmlSomló Tamás özvegye elárulta, nem keres olyan férfit, mint amilyen a néhai férje volt. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most a t.A.T.u egykori énekesnője, Julija Volkova – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-igy-nez-ki-most-a-t-a-t-u-egykori-enekesnoje-julija-volkova.htmlA t.A.T.u-val lett híres Julija Volkova, de mára Instagram-sztárrá vált: rá sem lehet ismerni, annyira megváltozott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.