Bűnösnek vallotta magát Felicity Huffman, ennyi büntetésre számíthat

Forrás: AFP/Joseph Prezioso -
börtön bűnös pénzbüntetés tárgyalás bíróság Felicity Huffman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felicity Huffman, a Született feleségek színésznője elismerte, hogy a lányát csalással juttatta be az egyik rangos amerikai egyetemre, most az is kiderült, hogy mennyi büntetésre számíthat. 

Nem védte magát, a bíróságon elismerte Felicity Huffman, a született feleségek színésznője, hogy valóban csalással juttatta be a lányát az egyik rangos amerikai egyetemre. A színésznő azt is mondta, hogy a lánya nem tudott az egészről, így vele szemben is hatalmas csalásnak érzi a dolgot.

Felicity Huffman letöltendő börtönt is kaphat Forrás: AFP/Joseph Prezioso

Huffman egyébként az egyik legkisebb összeget, 15 ezer dollárt fizette azért, hogy kijavítsák a lánya felvételijén ejtett hibákat. A BBC cikke szerint az ügyészek 4 hónap letöltendő börtönbüntetést és 20 ezer dolláros pénzbírságot kértek rá. Az ítélet szeptemberben születik meg.

Pápai Joci a Facebookon üzent a kiesése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-papai-joci-a-facebookon-uzent-kiesese-utan.htmlPápai Joci nem jutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, kiesése után a Facebookon üzent a rajongóknak. TV + Sztárok--A gyermekvállaláson gondolkodik Megyeri Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20190515-a-gyermekvallalason-gondolkodik-megyeri-csilla.htmlAz utóbbi időben nem láthattuk műsorvezetőként Megyeri Csillát. Most elárulta, hogy mivel tölti az idejét, sőt arról is beszélt, hogy fontolgatják a gyermekvállalást. TV + Sztárok--Király Linda elárulta, jöhet-e az életébe az új szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-kiraly-linda-elarulta-johete-az-eletebe-az-uj-szerelem.htmlKirály Linda 9 év után újra egyedülálló lett, vőlegényével véget ért a kapcsolatuk. Az énekesnő elárulta, most belefér-e az életébe az új szerelem keresése. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBíró Ica teljesen kikészült a kilakoltatása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-biro-ica-teljesen-kikeszult-kilakoltatasa-utan.htmlBíró Ica nincs jól, teljesen kikészült az elmúlt időszakban. TV + Sztárok--Mihalik Enikő elárulta, mi a véleménye Palvin Barbirólhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-mihalik-eniko-elarulta-mi-a-velemenye-palvin-barbirol.htmlMihalik Enikő örülne, ha több magyar modell is berobbanna, de Palvin Barbi óta egyelőre ez senkinek nem sikerült. TV + Sztárok--Majka és Tilla miatt leállt a Bezár a bazár! forgatásahttp://www.life.hu/sztarok/20190515-majka-es-tilla-miatt-leallt-a-bezar-a-bazar-forgatasa.htmlA Bezár a bazár! forgatásán elszabadult a pokol, ugyanis Majka és Tilla nem tudták türtőztetni magukat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.