Tóth Andi anyagi gondokkal küzd, ráadásul a kapcsolata sem stabil

Forrás: Tóth Andi/Instagram -
pénz kapcsolat Tóth Andi anyagi gond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi élete nehéz időszakában van: anyagi gondokkal küzd, ráadásul a kapcsolata sem annyira stabil, mint kellene. 

Tóth Andi már 5 éve Magyarországon él, és azóta próbál megállni a saját lábán, de sajnos az utóbbi időben ez egyre nehezebben megy. A helyzet odáig fajult, hogy fel kellett adnia önálló albérletét, és a barátjához, Szabó Ádámhoz költözött.

Tóth Andinak anyagi gondjai vannak Forrás: Tóth Andi/Instagram
Tóth Andi és Szabó Ádám kényszerből költöztek össze Forrás: Tóth Andi - Andee

Természetesen a barátja már a kapcsolatuk elején felajánlotta, hogy költözzenek össze, de Andi a végsőkig húzta a döntést. Végül 5 hónap után belátta, hogy nincs más megoldás, de szeretne ezen változtatni, hiszen fontos számára az önállóság.

Rettentően zavar, hogy ez nem az én döntésem volt, hanem a szükség szülte.

Van itt mindenféle kisebb és nagyobb baj is, a féltékenységtől a figyelmetlenségig.

Oláh Gergő elárulta, mit tesznek azért, hogy jól működjön a házasságukhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-olah-gergo-elarulta-mit-tesznek-azert-hogy-jol-mukodjon-a-hazassaguk.htmlOláh Gergő élete a pörgésről szól, de olykor le kell csendesedni: ez szükséges ahhoz, hogy jól működjön a házassága. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKigyúrta magát Pumped Gabo exe, Sebestyén Ági: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-kigyurta-magat-pumped-gabo-exe-sebestyen-agi-foto.htmlSebestyén Ágit Pumped Gabo barátnőjeként ismerhette meg az ország egy reality műsorban. A szexi szőke lány bevállalós fotóiért rajonganak a férfiak. Ezúttal sem volt ez másképp. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin szexi fekete fürdőruhában videószelfizett: micsoda testhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-gaspar-evelin-szexi-fekete-furdoruhaban-videoszelfizett-micsoda-test.htmlGáspár Evelin méltán lehet büszke alakjára, ugyanis az elmúlt években óriási változásokon esett át. Az egykor duci kislányból bombanővé vált. Ismét megmutatta, hogy a kemény edzés eredményes.TV + SztárokOrigoGyönyörű nőbe szerelmes James Middletonhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-gyonyoru-nobe-szerelmes-james-middleton.htmlAz Instagramon is felvállalta új párját James Middleton. TV + Sztárok--Somló Tamás özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér elárulta, nem keres olyan férfit, mint a néhai férjehttp://www.life.hu/sztarok/20190514-somlo-tamas-ozvegye-keszthelyi-gyongyver-elarulta-nem-keres-olyan-ferfit-mint-a-nehai-ferje.htmlSomló Tamás özvegye elárulta, nem keres olyan férfit, mint amilyen a néhai férje volt. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most a t.A.T.u egykori énekesnője, Julija Volkova – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190514-igy-nez-ki-most-a-t-a-t-u-egykori-enekesnoje-julija-volkova.htmlA t.A.T.u-val lett híres Julija Volkova, de mára Instagram-sztárrá vált: rá sem lehet ismerni, annyira megváltozott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.