Görög Zita fotó pihenés kád alvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisgyermekes édesanyaként számos feladat hárul Görög Zitára. Bizonyára élvezi, ha jut egy kis ideje saját magára. Az egyik ilyen nyugodt pillanatot osztotta most meg közösségi oldalán.

„Mindenki alszik, végre enyém a kád” – írta Insta-storyjában feltöltött fotójához Görög Zita. A modell a kádból posztolt.

Kisgyermekes édesanyaként rengeteg feladat hárul rá, bizonyára ritkán van ideje saját magára. Így érthető, hogy amikor elcsendesedik a ház, szán néhány percet az ejtőzésre. Az édesanya még a habból is szívecskét formázott.

Görög Zita a kádban készített fotót Forrás: Instagram/Görög Zita

Köllő Babett egyik gyűrűje 5 milliónál is többet érhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-kollo-babett-egyik-gyuruje-5-millional-is-tobbet-er.htmlKöllő Babett az ékszerek szerelmese, imádja a különleges darabokat, ez azonban nem azt jelenti, hogy mindig a legdrágábbra fáj a foga. Van otthon azonban egy nagyon értékes darabja. TV + Sztárok--Soha nem nézi vissza a Jóbarátok részeit Lisa Kudrow http://www.life.hu/sztarok/20190516-soha-nem-nezi-vissza-a-sorozat-reszeit-lisa-kudrow.htmlMeglepő kijelentést tett Lisa Kudrow egy interjúban. TV + Sztárok--Zimány Linda a Gresham-palota előtt adott csókot Guzmics Richárdnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-zimany-linda-a-greshampalota-elott-adott-csokot-guzmics-richardnak.htmlZimány Linda féltve őrzi a magánéletét, de hiába, csúnyán lebukott: ezzel a focistával kavar. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa arca annyira megváltozott, hogy kollégája sem ismerte fel http://www.life.hu/sztarok/20190516-demcsak-zsuzsa-arca-annyira-megvaltozott-hogy-kollegaja-nem-ismerte-fel.htmlMindenki láthatja, hogy Demcsák Zsuzsa nem olyan, mint volt: kollégája sem ismerte fel. TV + SztárokOrigoIntim titkokat árult el a házasságáról Dobó Ágihttp://www.life.hu/sztarok/20190516-intim-titkokat-arult-el-hazassagarol-dobo-agi.htmlDobó Ági a közösségi oldalán válaszolt rajongói nem túl diszkrét kérdéseire. TV + SztárokOrigoCurtis nagy dologra készül: itt fog fellépnihttp://www.life.hu/sztarok/20190516-curtis-nagy-dologra-keszul-itt-fog-fellepni.htmlCurtis élete nagyon jól alakul azóta, hogy részt vett az elvonón: özönlenek a felkérések. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.