Sebestyén Balázs kiakadt, amiért állandóan elalszik altatás közben

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
alvás altatás Este Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs feleségével szeretett volna megnézni egy sorozatot, de a tervük meghiúsult: ezért borult ki a műsorvezető.

Balázs és felesége a Csernobil című dokumentumsorozatot szerették volna megnézni egyik este, de erre nem került sor, ezért borult ki az adásban Balázs. A műsorvezető ugyanis belealudt a gyerekei altatásába, és ez már nem az első alkalom.

Sebestyén Balázs állandóan elalszik Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Állandóan elalszom a két gyerekkel, és ettől most már kivan a tököm.

Blikk
Néha kérnék egy kis szünetet. A szabad hétvégéről már lemondtam, csak hét közben kérnék két szabad estét”Vikivel van egy megállapodásunk, hogy otthon csak akkor keltjük fel a másikat, ha az valóban indokolt. Ezzel nincs is semmi bajom” –

Majka parasztnak nevezte Tillát a Bezár a bazár című műsorban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-majka-parasztnak-nevezte-tillat-a-bezar-a-bazar-cimu-musorban-video.htmlA Bezár a bazár című vetélkedő két házigazdája, Tilla és Majka nem fogják vissza magukat még a kamerák előtt sem. Akár a vásott kölykök, úgy viccelődnek egymással egész adás alatt. Még azt is elnézik a másiknak, ha éppen a nyilvánosság előtt szólnak be. TV + SztárokOrigoZalatnay Sarolta Komár Lászlóval való kapcsolatáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190516-zalatnay-sarolta-komar-laszloval-valo-kapcsolatarol-vallott.htmlZalatnay Cini 16 évesen, gimnazista korában találkozott először Komár Lászlóval, akivel nagyon hamar el is jegyezték egymást.TV + SztárokOrigoÁbel Anita boldog új szerelmével: nem akar bujkálnihttp://www.life.hu/sztarok/20190516-abel-anita-boldog-uj-szerelmevel-nem-akar-bujkalni.htmlÁbel Anita és olasz szerelme 5 hete alkotnak egy párt. Közös menedzsment cégüknél találkoztak először és szinte azonnal kialakult köztük egy láthatatlan kapocs. A műsorvezető nem akar titkolózni, szeretné megélni bujkálás nélkül ezt a szerelmet.TV + SztárokOrigoA volt férjével, az expasijával és a párjával játszik együtt Janza Katahttp://www.life.hu/sztarok/20190515-volt-ferjevel-expasijaval-es-parjaval-jatszik-egyutt-janza-kata.htmlNem mindennapi helyzetbe került Janza Kata: a volt férjével, az expasijával és a párjával játszik együtt egy darabban. TV + SztárokOrigoBaukó Éva bájait alig takarja valami – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-bauko-eva-bajait-alig-takarja-valami.htmlBaukó Éva ultraszexi fotót posztolt a közösségi oldalára a rajongói legnagyobb örömére. TV + SztárokOrigoKelemen Anna videóban vallott arról, miért szomorúhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-kelemen-anna-videoban-vallott-arrol-miert-szomoru.htmlKelemen Anna néhány perces videóban fejtette ki a követőinek, miért is szomorú. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.