Gyakran gondol az elmúlásra a 92 esztendős Máthé Erzsi

Forrás: Trokán Nóra -
legendás színésznő Máthé Erzsi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
92 éves lett Máthé Erzsi, aki elárulta, hogyan érzi magát.

A 92. születésnapját a napokban ünneplő Máthé Erzsi a nyilvánosságtól elvonultan éli mindennapjait. A legendás színésznő a Ripostnak elárulta, mostanában gyakran gondol az elmúlásra.

"Adja meg a Jóisten, hogy megérjem a következő születésnapomat. Az egészségi állapotom nem jó, sok gyógyszert kell szednem. Orvostól orvoshoz járok. Május tizenhatodikán már kilencvenkét éves leszek. Ez szép kor, ugye? Mindenkinek is azt kívánom, hogy ezt érje meg. (...) Szeretem az életet, ezért szeretnék még sokáig itt maradni. Ez az igazság. Fel sem tudom fogni, hogy egyszer el kell mennem. Nem tudom, hogy ez mikor fog bekövetkezni, és azt sem, hogy hogyan. Ezt a tavaszt mindenképpen szeretném kiélvezni, ennek érdekében pedig mindent meg is teszek. Betartom az orvosok utasításait, és rendesen beveszem a gyógyszereket."

Máthé Erzsi 92 éves lett Forrás: Trokán Nóra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.