Gyanúsítottként hallgattak ki egy nőt Sebestyén Balázs zaklatási ügyében

gyanúsított rendőrség Sebestyén Balázs zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázst zaklathatta az a nő, akit gyanúsítottként hallgatott ki a rendőrség. Most megszólalt a nő édesanyja is.

A Blikk információi szerint Sebestyén Balázs a rendőrséghez fordult, miután egy zaklatója túl messzire ment. A lap munkatársai úgy tudják, hogy feltételezett zaklatóját szerda reggel a rendőrség ébresztette, majd kihallgatták.

Sebestyén Balázs zaklatóját hallgathatta ki a rendőrség Forrás: RTL

A Blikk újságírójának sikerült megszólaltatnia a nő anyját is. "Nem tudom pontosan, milyen butaságot csinált, nekünk sem árulja el. Egyszerűen nem mond semmit. Nem tudjuk, mi vár még ránk és a lányunkra. A férjem és én egész életünkben tisztességes, becsületes emberek voltunk, akik most ilyen lehetetlen helyzetbe kerültek. A lányomért bármire képes vagyok, bármit is tett, mi mellette leszünk" – mondta az asszony. A kihallgatott asszonyt is elérték, aki azt mondta, hogy csak tanúként hallgatták ki.

A rendőrség azonban mást mond: "Zaklatás vétsége miatt egy nőt hallgattak ki gyanúsítottként. A nyomozás érdekeire tekintettel egyéb információt nem kívánunk adni" – írta válaszában a rendőrség.

Sebestyén Balázst is megkérdezték az üggyel kapcsolatban, de nem kívánt nyilatkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.