Közlekedési baleseteikről vallottak a sztárok: Singh Vikinek betört az orra

orr Singh Viki baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kerékpárok szépségét mutatták be a sztárok a biciklis felvonuláson és szépségversenyen, ahová a Life.hu riportere, Domszky László is ellátogatott. Ha már ott járt, kifaggatta hírességeinket arról, milyen közlekedési balesetekben volt részük: volt, aki rollerrel esett óriásit, egy másik sztár autójába pedig egy motoros száguldott bele.

Pécsi Ildikó azt állítja, Pártos Csilla neki köszönheti, hogy lett belőle valakihttp://www.life.hu/sztarok/20190517-pecsi-ildiko-azt-allitja-partos-csilla-neki-koszonheti-hogy-lett-belole-valaki.htmlPécsi Ildikó és Pártos Csilla között már sosem lesz nyugodt kapcsolat. A színésznő most azzal szúrt oda volt menyének, neki köszönheti, hogy lett belőle valaki. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÁrpa Attila megmutatta 19 évvel fiatalabb szerelmét, Alexandráthttp://www.life.hu/sztarok/20190517-arpa-attila-megmutatta-19-evvel-fiatalabb-szerelmet-alexandrat.htmlÁrpa Attila égy nála 19 évvel fiatalabb színésznőben találta meg élete párját: most először nyilatkoztak a kapcsolatukról. TV + Sztárok--A brit sajtó szerint Meghan hercegné várandóssága 1 millió fontba kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20190516-a-brit-sajto-szerint-meghan-hercegne-varandossaga-1-millio-fontba-kerult.htmlMeghan hercegné nemrégiben hozta világra első gyermekét, a kis Archie-t. A brit sajtó munkatársai kiszámolták, mennyibe kerülhetett a hercegné várandóssága. Az elképesztő 1 millió fontos, azaz több mint 370 millió forintos összeg jött ki. TV + Sztárok--Lovasi András elismerte, hogy az ő hibájából történt az autóbalesethttp://www.life.hu/sztarok/20190516-lovasi-andras-elismerte-hogy-az-o-hibajabol-tortent-az-autobaleset.htmlLovasi András elismerte, ő okozta a márciusi autóbalesetet, amelyben két rendőr megsérült. TV + Sztárok--Oszter Sándor megszólalt a birtokán öngyilkossággal fenyegetőző férfivel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-oszter-sandor-megszolalt-a-birtokan-ongyilkossaggal-fenyegetozo-ferfivel-kapcsolatban.htmlÖngyilkossággal fenyegetőzött Oszter Sándor tavánál egy férfi, aki azt állítja, hogy a színész tartozik neki. Oszter szerint ez nem igaz, a férfi tartozik neki. TV + Sztárok--Köllő Babett egyik gyűrűje 5 milliónál is többet érhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-kollo-babett-egyik-gyuruje-5-millional-is-tobbet-er.htmlKöllő Babett az ékszerek szerelmese, imádja a különleges darabokat, ez azonban nem azt jelenti, hogy mindig a legdrágábbra fáj a foga. Van otthon azonban egy nagyon értékes darabja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.