Veronica Pome'e a legújabb sztár: dús idomaiért megőrülnek a férfiak (18+)

Veronica Pome'e plus size idom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veronica Pome'e a döbbenetesen szexi plus size modell: ő a legújabb sztár.

Veronica Pome'e a Sports Illustrated magazinban tűnt fel, azóta pedig egyre magasabbra tör. A polinéz lányért egyre többen rajonganak, és nem véletlenül: gyönyörű, dús idomokkal rendelkezik, és meg is mutatja az Instagram-oldalán. Szexibbnél szexibb darabokban pózol, de olyan felvétel is készült róla, amin szinte semmi nem takarja.

Jobb ember leszek! mozgalom: Ada és Szamosi Zsófia is meglepi a szeretteithttp://www.life.hu/sztarok/20190517-jobb-ember-leszek-mozgalom-ada-es-szamosi-zsofia-is-meglepi-a-szeretteit.htmlSzamosi Zsófia, Cserpes Laura és Dallos Bogi is szeret önzetlenül segíteni. Van köztük olyan, aki a mosoly erejében hisz, de olyan is, akinél éveken keresztül állandó kellék volt a kutyaeledel. Ők és más ismert emberek mondták el kameránknak, ők hogyan segíetenek, lepik meg szeretteiket vagy épp idegeneket illetve, hogy elvárják-e az ajándékokat. A Jobb ember leszek! kampányunk májusi hónapjában az önzetlenül adott kis apróságok fontosságára hívjuk fel a figyelmet. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó azt állítja, Pártos Csilla neki köszönheti, hogy lett belőle valakihttp://www.life.hu/sztarok/20190517-pecsi-ildiko-azt-allitja-partos-csilla-neki-koszonheti-hogy-lett-belole-valaki.htmlPécsi Ildikó és Pártos Csilla között már sosem lesz nyugodt kapcsolat. A színésznő most azzal szúrt oda volt menyének, neki köszönheti, hogy lett belőle valaki. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÁrpa Attila megmutatta 19 évvel fiatalabb szerelmét, Alexandráthttp://www.life.hu/sztarok/20190517-arpa-attila-megmutatta-19-evvel-fiatalabb-szerelmet-alexandrat.htmlÁrpa Attila égy nála 19 évvel fiatalabb színésznőben találta meg élete párját: most először nyilatkoztak a kapcsolatukról. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa megváltozott Ázsiában - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190517-demcsak-zsuzsa-megvaltozott-azsiaban.htmlDemcsák Zsuzsának nagyon jót tett az ázsiai kaland: kivirult. TV + SztárokOrigoZimány Linda és Guzmics Richárd csak barátok: véletlenül futottak össze a szálloda előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190517-zimany-linda-es-guzmics-richard-csak-baratok-veletlenul-futottak-ossze-a-szalloda-elott.htmlZimány Lindát egy szálloda előtt kapták le, ahogy éppen Guzmics Richárdtól búcsúzott: a modell elárulta, milyen kapcsolat fűzi a focistához. TV + SztárokOrigoDétár Enikő párja, Kiss Péter a magánéletükről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190516-detar-eniko-parja-kiss-peter-maganeletukrol-nyilatkozott.htmlÖt és fél éve él boldog párkapcsolatban Détár Enikő és párja, Kiss Péter. A férfi most a szerelmükről beszélt és arról, milyen lemondásokkal jár, ha egy elfoglalt színésznőt szeret valaki. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.