Gáspár Evelin bőre kikészült az ázsiai melegtől

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin -
bőr meleg Gáspár Evelin Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin élvezte az ázsiai kalandot, ugyanakkor meg is viselte az utazás. 

Gáspár Evelin is az Ázsia Expressz második részének versenyzői között volt, vagyis napokon, heteken át minden kényelmet nélkülözve járta a kontinenst egy hátizsákkal. Habár élvezte az utazást és a kalandokat, azért meg is viselték ezek a napok. Elárulta, mi is volt számára igazán kellemetlen az egészben.

Gáspár Evelin bőre kikészült az ázsiai melegtől Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

"Ázsiában nagyon meleg volt, a feladatok alatt mindenki megizzadt, és sok por is érte a bőrünket. Itthon nagyon odafigyelek a bőrápolásra, de ott nem volt lehetőségem. Esténként igyekeztem megtisztítani az arcomat, de sajnos kipattogzott a bőröm" – idézi a Ripost Evelint.

Sztárok, akiknek tönkretette a karrierjét a plasztika: Melanie Griffith és Jennifer Gray is bánja a műtétekethttp://www.life.hu/sztarok/20190517-sztarok-akiknek-tonkretette-karrierjet-a-plasztika-melanie-griffith-es-jennifer-gray.htmlA sztárokra óriási nyomás nehezedik, nekik mindig a legjobb formájukat kell hozniuk, még akkor is, ha csak a boltba ugranak le. Annak érdekében pedig, hogy mindig tökéletesen nézzenek ki, sokan kés alá fekszenek, ezzel azonban nem mindig a vágyott célt sikerül elérniük. Az alábbi hírességek a nagy igyekezetükben, hogy örökké szépek maradjanak, teljesen eltorzították az arcukat, ezzel pedig tönkretették a saját karrierjüket. TV + Sztárok--Különleges ajándékot kapott a Disney-től Meghan hercegné és Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190514-ajandekot-kapott-a-disneytol-meghan-hercegne-es-harry-herceg.htmlKülönleges ajándékkal lepte meg a Disney Meghan hercegné és Harry herceg újszülött kisfiát, Archie-t. TV + Sztárok--Brad Pitt Lena Dunhammel szülinapozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190515-brad-pitt-lena-dunhammel-szulinapozott.htmlA Csajok színésznője, Lena Dunham a napokban ünnepelte 33. születésnapját. Ebből az alkalomból Brad Pitt is meglátogatta. TV + SztárokOrigoFreddie visszatért: nem kell tovább hiányolniuk a rajongóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-freddie-visszatert-nem-kell-tovabb-hianyolniuk-a-rajongoknak.htmlFreddie hosszú kihagyás után újra visszatért a közösségi oldalaira: gerincsérv miatt tartott szünetet. TV + SztárokOrigoKirály Viktor fotóival visszaélve zaklatnak lányokat: az énekes kifakadthttp://www.life.hu/sztarok/20190518-kiraly-viktor-fotoival-visszaelve-zaklatnak-lanyokat-az-enekes-kifakadt.htmlNem szokatlan, hogy a hírességek nevét és fényképét illetéktelenek használják fel, Király Viktor sem először találkozik ilyesmivel, de most betelt nála a pohár. TV + Sztárok--Közös szelfit posztolt Dér Heni és Kocsis Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20190515-kozos-szelfit-posztolt-der-heni-es-kocsis-tibor.htmlKocsit Tibor bejelentette, hogy duettet készít Dér Henivel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.