Arnold Schwarzenegger a támadása után üzent a rajongóknak

Forrás: Kerry Brown/20th Century Fox -
Twitter Arnold Schwarzenegger támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arnold Schwarzenegger a támadása után arra kéri a rajongóit, ne osszák meg az arról készült videót, inkább egy sportolóra figyeljenek. 

Arnold Schwarzenegger Dél-Afrikába látogatott az Arnold Classic Africa sportversenyre, ahol a színészt támadás érte. Éppen fotókat készített rajongóival, amikor valaki hátba rúgta a sztárt, aki elesett. Arnold Schwarzenegger az eset után a Twitteren üzent, megköszönte, hogy törődnek vele, és elárulta, csak a videó megtekintése után jött rá, hogy megrúgta valaki: addig azt hitte, a tömeg lökdösődése miatt esett el. Azután arra kért mindenkit, ne ezzel foglalkozzanak.

Arnold Schwarzenegger arra kéri a rajongóit, ne foglalkozzanak a támadójával Forrás: Kerry Brown/20th Century Fox

„Tegyetek meg egy szívességet: ahelyett, hogy megosztjátok ezt a videót erről a férfiról, aki csak figyelemre vágyik, nézzetek meg inkább néhány atlétát az ArnoldSports sportolói közül, mint például ez a fiatal hős, aki bizonyítja, hogy a sport mindenkié, és aki megérdemli, hogy híres legyen" – írta Arnold Schwarzenegger.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.