Katalin hercegné testvére Harry hercegék gyermekén próbált nyerészkedni

Forrás: NORTHFOTO/©2019 i-Images / Pool/I-Images / Pool -
James Middleton Meghan hercegné ajándékbolt Katalin hercegné reklám nyereség Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ajándékboltot működtet Katalin hercegné testvére, James Middleton. A férfi három nappal Harry herceg és Meghan hercegné gyermekének születése után reklámcélokra használta fel az ifjú családtagot. 

Nem túl sok bevétellel kecsegtető ajándékboltot működtet Katalin hercegné testvére, James Middleton. A Daily Mail birtokába jutott információk szerint a férfi arra használta fel Harry herceg és Meghan hercegné gyermekét, hogy több nyereséghez jusson.

James Middleton nyerészkedni próbál a királyi család magánéletén Forrás: NORTHFOTO/©2019 i-Images / Pool/I-Images / Pool

Három nappal a kicsi születése után ugyanis törzsvásárlóinak kiküldött egy levelet, amelyben a következő szöveg áll: "Fiú, oh fiú! Micsoda meglepetés! Minden szülő megérdemli, hogy a kis hercegüket vagy hercegnőjüket színes konfettieső vegye körül. Ünnepeljük őket azzal, hogy valami különlegessel lepjük meg őket" – áll a vásárlásra buzdító levélben.

A Boomf nevű cég egyébként Harry herceg esküvőjével kapcsolatos ajándéktárgyakat is árult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.